Στις 14 Φεβρουαρίου 2024 θα υποδεχθούμε την Αντιγόνη Κατσούρη (φωνή & πιάνο) και τον Solis Barki (κρουστά & φωνητικά) που θα μας συμπαρασύρουν σε ένα ρομαντικό μουσικό ταξίδι από τις 20.30. Ειδικά για την ημέρα, ο σεφ Νίκος Σιμόνη σχεδίασε ένα set menu εμπνευσμένο από την ελληνική και την ιταλική κουζίνα 4 πιάτων που προσφέρεται στην τιμή των €45/άτομο και ο mixologist Φώτης Πισπιρίγκος δημιούργησε 4 special cocktails που θα σας ενθουσιάσουν.
Menu:
Σαλάτα & Ορεκτικό
- Σαλάτα Ανάμεικτη με goji berry, φράουλες, ταλαγάνι ψητό, φιλέτο πορτοκάλι & dressing από φρούτα του δάσους
- Καπνιστό Carpaccio Μόσχου με ρόκα, καραμελωμένα φουντούκια, παρμεζάνα, κρέμα βαλσάμικο & dressing εσπεριδοειδών
Κυρίως (1 επιλογή)
- Χειροποίητα Ravioli Θαλασσινών με κρέμα από καραβίδα, chutney από μάνγκο, παπάγια, φινόκιο, lime & passion fruit
- Risotto Gorgonzola με αχλάδι, φυστίκι Αιγίνης & πούδρα από παντζάρι
- Risotto Milanese με Μοσχάρι μπρεζέ, κρέμα από καπνιστή γραβιέρα Κρήτης & crumble από αμύγδαλο
Επιδόρπιο
- Σοκολατένια τούρτα Black Forest με βύσσινο, σοκολάτα bitter & κουλί από φράουλες & φρούτα του δάσους
Cocktails:
- Eden’s garden: Pergamont Liqueur, Elderflower Liqueur, Vodka infused with Lemongrass, sparkling wine
- Cupid’s dreams: Disaronno velvet, Brandy & Framboise
- Truffle sour: Smokey whiskey, Lime, Truffle oil, Egg white
- Tiramisoni: Coffee beans infused Vermouth, Martini, Gin & Tiramisu liqueur
IVIS4 Urban Gastronomy
Ήβης 4, Ψυρρή 10554
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0