Join+: Eduardo De La Calle w/ Miltiades + Zorz at six d.o.g.s

Techno μουσική από τον Ισπανό DJ και παραγωγό Eduardo De La Calle το Σάββατο το βράδυ στο six dogs.

LifO Newsroom 9.11.2013 | 00:00

Ο Ισπανός DJ και παραγωγός Eduardo De La Calle, δημιουργεί και παίζει κατα βάση techno μουσική εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Από το 2011 έγινε ευρύτερα γνωστός λόγω της επιτυχίας που είχε label του, Analog Solutions, κυκλοφορώντας αποκλειστικά βινύλια, όπως και τα sub-labels 'Suprawax' και 'Edits rec'.

Η δισκογραφία του περιλαμβάνει πάνω από εβδομήντα παραγωγές, σε labels όπως Cadenza, Mental Groove, Infine, Mule Musiq και άλλες, ενώ οι διεθνείς εμφανίσεις του, αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας τον σε clubs όπως τα Panorama bar στο Βερολίνο και Concrete στο Παρίσι, αλλά και σε festival όπως το Sonar στη Βαρκελώνη, μεταξύ άλλων. Τα κομμάτια του, παίζονται συχνά από καλλιτέχνες όπως οι Agoria, Seth Troxler, Luciano, Ben Clock, Loco Dice, Craig Richards κ.α.

Μαζί του στα decks θα βρεθούν οι Miltiades και Zorz. O πρώτος, έχει δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομα του, με τις παραγωγές του σε εγχώρια labels όπως τα Nous και Echovolt, τους τελευταίους μήνες. Ο δεύτερος απασχολεί εδώ και χρόνια την εγχώρια club σκηνή σαν DJ και promoter, με τελευταίο του πόνημα τα Re:form parties.

ΠΟΤΕ09/11/2013 - 09/11/2013
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση