Kate Simko

H Kate Simko με διεθνή καριέρα ως μουσικός παραγωγός, live performer και DJ, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα 3ωρο dj set στο Mosaiko Bar.

LifO Newsroom 27.6.2014 | 00:00

H Kate Simko με διεθνή καριέρα ως μουσικός παραγωγός, live performer και DJ, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα 3ωρο dj set στο Mosaiko Bar την Παρασκευή 27 Ιουνίου.

Με καταγωγή από Σικάγο, η μουσική της Kate αντανακλά τους underground ήχους της πόλης αναμεμιγμένη με επιρροές από τις σπουδές της σε κλασσικό πιάνο και jazz.

Μετά το πρώτο της album το 2002 "Shapes of Summer" με τον Χιλιανό παραγωγό Andres Bucci, το όνομά της αναδείχθηκε ως ένα από τα Next 100 Artists από το περιοδικό URB.

Η μέχρι τώρα καριέρα της συμπεριλαμβάνει 3 άλμπουμ διάφορα Eps, film soundtracks αλλά και κλασσικές συνθέσεις. Το remix της στο Houston Skyline του Philip Glass εμφανίστηκε στο Top 100 του Billboard Classical Chart.

H Kate έχει εμφανιστεί στα καλύτερα club και festival του κόσμου όπως στα Berghain (Βερολίνο), Fabric(Λονδίνο), Rex(Παρίσι), Verboten (Νέα Υόρκη) Millennium Park (Chicago), Movement Festival (Detroit), Montreal Jazz Festival, Eleven (Tokyo), D-Edge (Sao Paulo).

Το Mosaiko bar στα πλαίσια του Big in Small project είναι ένα από τα μοναδικά σημεία της πόλης που έχει τη δυνατότητα να καλεί καλλιτέχνες αυτού του βεληνεκούς σε ένα τόσο μικρό χώρο και φυσικά με δωρεάν είσοδο.

ΠΟΤΕ27/06/2014 - 27/06/2014
ΠΟΥMOSAIKO COCΚTAIL BAR
Οδηγός Διασκέδαση