Κάθε Τρίτη σ’ αγαπώ

Οι Τρίτες μετατρέπονται σε «Σάββατα που ξέρουν τι θέλουν».

LifO Newsroom 22.10.2013 | 19:03

 

Το σαββατοκύριακο γεννά προσμονές, θέλουμε να τα ζήσουμε όλα. Να δούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε. Να κοιμηθούμε στην αγκαλιά τους. Μέσα από το άγχος που έχουμε να τα προλάβουμε όλα πολλές φορές αυτό δεν μας βγαίνει...

 

Η Δευτέρα είναι η πρώτη μέρα της βδομάδας, δεν μας αφήνει περιθώρια να καταλάβουμε τι έγινε ή τι δεν έγινε! Και έρχεται η Τρίτη, με σκέψεις, και μας σκοτεινιάζει. Μας πλακώνει. Αργεί η Πέμπτη που θα μας ξεμουδιάσει για το σαββατοκύριακο που έρχεται.

 

Γι' αυτό η ομάδα WhoLove? μας βγάζει έξω την Τρίτη. Στόχος να πούμε «Σ' αγαπώ» στους ανθρώπους που δεν προλάβαμε τις μέρες που πέρασαν. Διαλέγουμε όμορφους χώρους σε όλη την Αθήνα. Όμορφες μουσικές. Πίνουμε Tuesday cocktail ή το κρασί «Θέαλος Γη» που θα μας συνοδεύει κάθε Τρίτη!

 

Ώρα έναρξης 21:00 με το τραγούδι «Heroes», γιατί όλοι μπορούμε να φερθούμε ηρωικά, έστω για μια μέρα.... Στις 00:00 όλα τα φώτα σβήνουν και ίσως η Τετάρτη μας βρει αγκαλιά, ίσως όχι, αλλά σίγουρα η Τρίτη δεν θα είναι πια μια συνηθισμένη Τρίτη!

 

Το «Κάθε Τρίτη σ' αγαπώ» είναι ένα Σάββατο που ξέρει τι θέλει. Θα το φωνάξει. Θα το τραγουδήσει. Θα το χορέψει. Και ίσως στο επόμενο τεύχος της LifO διαβάσετε τη δική σας ιστορία.

 

Πρώτοι σταθμοί:

29/10 Drunk Sinatra (Θησέως 16, Σύνταγμα)

5/11 Κίτρινη Γκαζόζα (Δεκελείας 134, Φιλαδέλφεια)

12/11 Bootleg (Φανερωμένης 8, Χολαργός)