Konstantin Sibold @Dybbuk

Ο dj και παραγωγός αναλαμβάνει την μουσική στα decks του Dybbuk σήμερα το βράδυ.

LifO Newsroom 16.1.2014 | 00:00

Ο Konstantin Sibold ζει και εργάζεται στην Στουτγάρδη ως DJ, μουσικός παραγωγός αλλά και ως εμπνευστής και δημιουργός της σειράς event COMMON SENSE PEOPLE.

Πίσω στο 2009, ήταν ο νεότερος resident DJ που είχε ποτέ το club Rocker 33 της Στουτγάρδης. Εκεί έπαιξε με ονόματα όπως η Ellen Allien, ο Adam Beyer, ο Marco Carola, ο Josh Wink, ο Michael Mayer αλλά και πολλά άλλα.

Το 2011 υπήρξε ενεργά υπεύθυνος για τα μουσικά bookings του club Rocker 33. Από τότε μέσα από τη σειρά event COMMON SENSE PEOPLE, ο Konstantin Sibold μαζί με τον συνεργάτη και φίλο του Leif Müller, έχουν φιλοξενήσει τους Soundstream, Levon Vincent, Todd Terje, Shed και πολλούς άλλους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Rocker 33 να ανέβει στη θέση #4 και #7 της παγκόσμιας λίστας με τα καλύτερα club (Groove Magazine and De:Bug).

Το 2010 το πρώτο του βινύλιο με τον τίτλο "Neuland" κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική Salon Rosi Rec. Στη συνέχεια η δισκογραφική Kompakt Köln ενθουσιάστηκε τόσο με τα demo κομμάτια που άκουσε, όπου ζήτησε αποκλειστική συνεργασία με τον Konstantin Sibold. Ο δίσκος είχε τρομερή επιτυχία και αμέσως έγινε ένας από τους μεγαλύτερους techno δίσκους στη μουσική σκηνή της Κολωνίας του 2010. Αμέσως, καλλιτέχνες όπως ο Michael Mayer και ο Âme τον ξεχώρισαν.

Το 2011 το γνωστό και κλασσικό house κομμάτι του "Leif" / "Mariam" βρέθηκε στο νούμερο #6 του house chart, ενώ ακόμα ακούγετε συνέχεια από καλλιτέχνες όπως οι Move D, Soundstream, Sven Weisemann και Lovebirds. Συγκεκριμένα, όταν ο ambient techno μουσικός Move D. ρωτήθηκε σε συνέντευξη ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι, απάντησε το «Leif του Konstantin Sibold».

Το 2012 η δεύτερη μεγάλη του επιτυχία έφτασε με το house κομμάτι "Aleks", όπου άγγιξε το νούμερο #2 στα charts και το νούμερο #1 στις κατηγορίες Disco, Chicago House και Detroit House.

Έπειτα, τον Ιούνιο του 2012 η Snork Enterprises κυκλοφόρησε το Konstantin Sibold's Stuttgart EP, το album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της δισκογραφικής μέχρι και σήμερα. Τα κομμάτια του βρέθηκαν στα top 100 των Minimal Charts. Το "Matze P" έφτασε μέχρι και το νούμερο 8 των Beatport minimal charts και το "Nils" μέχρι το 11.

Το 2013 νέες κυκλοφορίες του βγήκαν στην μουσική αγορά, ενώ νέες συνεργασίες του αναμένονται.

ΠΟΤΕ16/01/2014 - 16/01/2014
ΠΟΥDYBBUK
Οδηγός Διασκέδαση