Lovefingers

Ρομάντσο, Needless και Κορμοράνος υποδέχονται τον Αμερικάνο DJ και παραγωγό που φημίζεται για την προοδευτική ματιά του στη σύγχρονη, χορευτική, ηλεκτρονική μουσική.

LifO Newsroom 12.7.2019 | 00:00

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου το Ρομάντσο φιλοξενεί για ακόμα μία φορά την σύμπραξη δύο εκ των πιο δραστήριων mobile parties της πόλης. Οι τρεις τους, υποδέχονται τον περίφημο Αμερικάνο DJ και παραγωγό, Lovefingers. Μαζί του στα decks, ο resident DJ του Κορμοράνου, Blue Lagoon, σε Β2Β με τον resident του Needless, Chevy, αλλά και η Iro σε intro καθήκοντα.

 

Lovefingers

O Andrew Hodge, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ιδιοκτήτης της δισκογραφικής ετικέτας ESP Institute που φημίζεται – όπως και ο ίδιος-, για την προοδευτική ματιά της στη σύγχρονη, χορευτική, ηλεκτρονική μουσική.

 

Με έδρα του το Los Angeles, o περιζήτητος selector, DJ και remixer, έγινε αρχικά γνωστός στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, χάρη στο φανταστικό site / blog του lovefingers.org, πριν εξελιχθεί στον κορυφαίο connoisseur μοντέρνας, εκλεκτικής, leftfield dance μουσικής που είναι σήμερα. Στον κόσμο του, η disco, house, electro και techno, μπλέκονται πολύ φυσικά με balearic αισθητική και freestyle νοοτροπία. Η επικείμενη εμφάνιση του σε αθηναϊκό έδαφος μάλιστα, συμπίπτει και με την ολοκαίνουργια κυκλοφορία του, τη συλλογή Fingertracks Vol.1.

ΠΟΤΕ12/07/2019 - 12/07/2019
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Οδηγός Διασκέδαση