ADVERTORIAL

 

Αυτό το καλοκαίρι το ζούμε μεξικάνικα και μας αρέσει. Μπορεί να απέχουμε ακόμα από την Ημέρα των Νεκρών (2/11) ωστόσο κάθε νύχτα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει κάτι από τη μητέρα-χώρα της tequila. Ο λόγος είναι ένας και λέγεται Don Julio Paloma Roadshow.

 

Από τις 30 Μαΐου στο Nalu κάθε βράδυ είναι αφιερωμένο στο πλέον iconic, καλοκαιρινό cocktail, την Paloma με Don Julio tequila. Μόνο που τα Mexican vibes στα after work drinks και τις εξόδους μας δεν σταματάνε εδώ αλλά θα συνεχίσουν να μεταδίδουν το χαρακτήρα της premium Don Julio tequila μέχρι και τις 11 Ιουλίου.

 

Με το Don Julio Paloma Roadshow κάθε νύχτα στην Ελλάδα θυμίζει πλέον Μεξικό

 

Στα επιλεγμένα bars και restaurants που επισκέπτεται το Don Julio Paloma Roadshow αποτυπώνεται από την πρώτη στιγμή το πνεύμα ελευθερίας και πάθους της Paloma μέσω των στολισμών, της μουσικής και των Mexican happenings, δημιουργώντας την αίσθηση ότι βρισκόμαστε μακριά από την Ελλάδα.

 

Οι φιάλες Don Julio, τα ποτήρια που φέρουν το χαρακτηριστικό, ροζ χρώμα της Paloma ξυπνούν τη διάθεση των διακοπών και μας ωθούν στα μονοπάτια του δημιουργού Don Julio González.

 

Σε κάθε event του Don Julio Paloma Roadshow το μεξικάνικο στοιχείο κυριαρχεί και αυτό αποτυπώνεται στον τρόπο διασκέδασης, ακόμα και από τα "the Mexican way" βαμμένα πρόσωπα των καλεσμένων.

 

Με το Don Julio Paloma Roadshow κάθε νύχτα στην Ελλάδα θυμίζει πλέον Μεξικό

 

Μέχρι στιγμής το Don Julio Paloma Roadshow έχει μεταδώσει το μεξικάνικο spirit σε 8 high energy bars και εστιατόρια (Nalu, Blue Bird, Rockfellas, Recipe, Libertine Drinkery, Athens Cocktail Festival, Loco, Draxmi) και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι τις 11 Ιουλίου.

 

Οι επόμενοι σταθμοί του μαζί με τη δροσιστική Don Julio Paloma, είναι οι εξής:

 

22/6 Hibou (SKG), 24/6 Les Zazous (SKG), 28/6 Whope, 30/6 Forget About it, 2/7 DOT, 5/7 Upupa Epops, 7/7 Theory, 9/7 Balthazar, 11/7 Salvado

 

Με το Don Julio Paloma Roadshow κάθε νύχτα στην Ελλάδα θυμίζει πλέον Μεξικό

 

Πώς να δημιουργήσετε μια Don Julio Paloma:

 

Bήμα 1

Αναμειγνύετε:

50 ml tequila Don Julio Blanco

10 ml σιρόπι αγαύης

 

Βήμα 2

Προσθέτετε πάγο

 

Βήμα 3

Προσθέτετε 10 ml φρέσκο χυμό λάιμ & ανακινείτε

 

Βήμα 4

Συμπληρώνετε γκρέιπφρουτ σόδα

 

Βήμα 5

Τέλος, γαρνίρετε με μια φέτα γκρέιπφρουτ και αλάτι

 

Απολαύστε υπεύθυνα

 

Οδηγός Διασκέδαση