Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μετατρέπεται για πρώτη φορά σε χώρο για clubbing

Μια αναπάντεχη βραδιά με χορευτική μουσική στο closing party του φετινού Athens Digital Arts Festival

LifO Newsroom 9.5.2018 | 16:15

Μία από τις αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα μεταμορφωθεί για μία μόνο βραδιά, την Κυριακή 27 Μαΐου, σε έναν αναπάντεχο χώρο για clubbing και θα φιλοξενήσει το closing party του Athens Digital Arts Festival 2018.

 

Για πρώτη φορά, το Μέγαρο θα φιλοξενήσει ένα τέτοιο event, με high end ήχο, visuals, μπάσα, χορευτική διάθεση και ηλεκτρονική μουσική. Πίσω από τα decks θα βρεθούν οι Φώφη Τσεσμελή (DJ Fo!), Anna V., RENA και Jokasti & Nek, σε ένα κόνσεπτ του Σπύρου Κασίμη.

 

Το πάρτι υποστηρίζεται από το πρότζεκτ «HER» και την Voltage Records.

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας επιστρέφει με την 14η διοργάνωσή του. Φέτος, με κεντρικό θέμα «Singularity Now», εξερευνά το άγνωστο μέλλον της επερχόμενης «τεχνολογικής αποκάλυψης» μέσα από την τέχνη, την επιστήμη και την τεχνολογία.

 

Με κεντρικό χώρο διεξαγωγής του το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και παράλληλες δράσεις να εκτυλίσσονται στο Μετρό του Συντάγματος και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Athens Digital Arts Festival 2018 θα ταξιδέψει από τις 24 έως τις 27 Μαΐου τους επισκέπτες του στον μυστηριακό κόσμο του Διαστήματος και των νέων τεχνολογιών.

 

Περισσότεροι από 300 καλλιτέχνες από 50 χώρες θα παρουσιάσουν τα έργα τους μέσα από ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα που περιλαμβάνει διαδραστικές και οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, video art, διαδικτυακά έργα, web art, δημιουργικά εργαστήρια και ομιλίες.

 

Περισσότερα για το πρόγραμμα στο www.adaf.gr

Οδηγός Διασκέδαση