Move: Detroit Education vol.2 at six d.o.g.s

'Ενα event αφιερωμένο στην ηλεκτρονική σκηνή του Detroit αυτή την Παρασκευή στο six dogs.

LifO Newsroom 20.12.2013 | 00:00

Το Move project καλωσορίζει το χειμώνα και αποχαιρετά το 2013 με ένα event αφιερωμένο στην ηλεκτρονική σκηνή του Detroit. Διατηρώντας το μοτίβο του 'secret line up concept' παρουσιάζει 'three masters of the decks'. Τα ονόματα δεν ανακοινώνονται αλλά το Move δίνει κάποια στοιχεία για τους καλεσμένους τους.
O πρώτος guest DJ έρχεται από το Detroit και θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην χώρα μας. To όνομα του είναι ταυτισμένο με το ξεκίνημα της σκηνής του Detroit. Οι μουσικές γνώσεις και τεχνικές του τον έχουν φέρει στην κορυφή της λίστας με τους πιο αξιοσέβαστους καλλιτέχνες της πόλης. Κάποτε ο Derrick May είπε για τον καλεσμένο μας: 'Without ... ... there would be no Derrick'.
O δεύτερος καλεσμένος κατοικεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη του Βερολίνου. Aπό τα '90s είναι γνωστός ως 'big vinyl digger', έχοντας βαθιά γνώση της ηλεκτρονικής μουσικής με πολλές επιρροές από το Detroit και άρτια τεχνική κατάρτιση, μπορεί να απογειώσει το κοινό.
Ο τρίτος guest, με πάνω από δέκα χρόνια στην 'πλάτη' του, έρχεται να μας παρουσιάσει τον αυθεντικό deep & dubby tech house ήχο με τον οποίο έγινε γνωστός. Label owner ο ίδιος, επηρεασμένος ξεκάθαρα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με δισκοθήκη γεμάτη από βινύλια που οι περισσότεροι DJs προσπερνούν στο δισκάδικο. Τον καλωσορίζουμε στο Move, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του album.

ΠΟΤΕ20/12/2013 - 20/12/2013
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση