O Boris Brejcha έρχεται στο Bolivar Beach Club για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και ενέργεια. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου ο πολυτάλαντος, αεικίνητος και αυτοδημιούργητος DJ και παραγωγός θα αναλάβει τα decks και, όπως λέει: «Οι Έλληνες θαυμαστές μπορούν να περιμένουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη beats υψηλής ενέργειας, καινοτόμα κομμάτια και τον χαρακτηριστικό ήχο high-tech minimal που καθορίζει τις εμφανίσεις μου».

 

O Boris Brejcha στο Bolivar Beach Club

 

Ο Boris Brejcha, που συχνά αναφέρεται ως το «μασκοφόρο θαύμα», δεν είναι απλώς άλλος ένας DJ, αλλά ένα φαινόμενο στον χώρο της χορευτικής μουσικής που συναρπάζει το κοινό παγκοσμίως. Ο ίδιος βρήκε στις ηλεκτρονικές συχνότητες μια νέα γλώσσα επικοινωνίας και «προσπαθεί να μετατρέψει τα συναισθήματά του και τη διάθεσή του σε ήχο και να αγγίξει τους άλλους με αυτόν».

 

O Boris Brejcha στο Bolivar Beach Club

 

Η μάσκα έχει γίνει ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητάς του ως καλλιτέχνη. «Η έμπνευση για τη χρήση της προήλθε από την επιθυμία μου να δημιουργήσω μια μοναδική οπτική αναπαράσταση της μουσικής μου και του χαρακτήρα που ήθελα να μεταφέρω στη σκηνή. Η ιδέα υλοποιήθηκε από την αρχή της καριέρας μου, όταν ήθελα να ξεχωρίσω και να φέρω ένα στοιχείο μυστηρίου και ίντριγκας στις παραστάσεις μου. Επέλεξα μια βενετσιάνικη αποκριάτικη μάσκα γιατί έχει πλούσια ιστορία και μια συγκεκριμένη θεατρική κομψότητα, η οποία ένιωσα ότι αντιπροσωπεύει το όραμά μου. Το να φοράω τη μάσκα έχει επηρεάσει βαθιά τον τρόπο που συνδέομαι με το κοινό. Προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο οπτικής διάκρισης στις εμφανίσεις μου, καθιστώντας τες αξέχαστες και πιο συναρπαστικές. Η μάσκα μού επιτρέπει να μπω σε μια διαφορετική περσόνα, δημιουργώντας μια αφήγηση και μια ατμόσφαιρα που ενισχύει τη μουσική εμπειρία. Βοηθά να σπάσει το εμπόδιο μεταξύ του ερμηνευτή και του κοινού, καθώς οι άνθρωποι έλκονται από το μυστήριο και την ενέργεια που φέρνει στο show».

 

O Boris Brejcha στο Bolivar Beach Club

 

Έχοντας εμφανιστεί στα πιο διάσημα φεστιβάλ και χώρους του κόσμου, ο Brejcha φέρνει το απαράμιλλο ταλέντο και την ενέργειά του στην εκπληκτική αθηναϊκή ριβιέρα. Μαζί του τα μεγάλα ταλέντα της δισκογραφικής του, FCKNG SERIOUS, Ann Clue και Moritz Hofbauer (LIVE).

 

Το Bolivar Beach Club, γνωστό για τη ζωντανή νυχτερινή του ζωή και την παραθαλάσσια τοποθεσία του, είναι το τέλειο σκηνικό γι’ αυτό το εξαιρετικό γεγονός. «Το να παίζω δίπλα στη θάλασσα δημιουργεί μια ανοιχτή, ευάερη ατμόσφαιρα που συμπληρώνει τη μουσική με τρόπο πολύ διαφορετικό από τους τυπικούς εσωτερικούς χώρους. Το φυσικό περιβάλλον προσθέτει ένα αισθητηριακό στοιχείο στην εμπειρία – ο ήχος των κυμάτων, το αεράκι και η γραφική θέα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός μαγικού και καθηλωτικού περιβάλλοντος», λέει ο Boris.

 

Μια βραδιά γεμάτη ρυθμό, μαγευτικές εικόνες και την ατμόσφαιρα που το Bolivar ξέρει να προσφέρει, αυτήν τη φορά με τον μοναδικό Boris Brejcha στα decks.

 

Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 6970 367684, 6989 860678

Ώρα έναρξης: 21:30

Οδηγός Διασκέδαση