ADVERTORIAL

 

Η παντοδύναμη Nina Kraviz, ο ζωντανός θρύλος Dubfire, η ιέρεια του Γερμανικού ήχου Ellen Allien, ο πολυμήχανος Enrico Sangiuliano, η δύναμη της φύσης που ονομάζεται Patrick Mason και πολλοί ακόμα  δημοφιλείς DJs και παραγωγοί δίνουν φέτος το πολυαναμενόμενο ραντεβού τους στην Κέρκυρα.

 

Το Phaex Festival δίνει «ηλεκτρονική» διάθεση στο νησί των Φαιάκων
Nina Kravitz
Το Phaex Festival δίνει «ηλεκτρονική» διάθεση στο νησί των Φαιάκων
Patrick Mason
 

 

PHAEX όπως Φαίαξ – μια ευθεία αναφορά στους ιστορικούς κατοίκους του πανέμορφου αυτού νησιού, που τους χαρακτήριζε η φιλοξενία, η αγάπη για το καλό φαγητό, για την ευθυμία, τη φύση, τον έρωτα, τα τραγούδια και τον χορό.

 

Η δυναμική ομάδα του PHAEX Festival, ως σύγχρονοι απόγονοι των Φαιάκων, παρουσιάζουν τη δική τους, πρωτοποριακή εκδοχή ενός καλλιτεχνικού θεσμού, που σκοπός του είναι να ενώσει ανθρώπους που θα ταξιδέψουν από όλες τις γωνιές του πλανήτη κι από διαφορετικές κουλτούρες, κάτω από ένα εξωστρεφές μήνυμα συνύπαρξης, μέθεξης και εξωστρέφειας.

 

PHAEX Festival:

 

Η δύναμη της ηλεκτρονικής μουσικής, με την αδιαμφισβήτητη ικανότητα να καταλύει τα στερεότυπα, τα χαρακτηριστικά που μας διαχωρίζουν και με την με την ευχέρεια να «μιλήσει» στον νου μέσω των ήχων αναδεικνύεται σε μια παγκόσμια γλώσσα. Θα μπορούσε εύλογα να παρομοιαστεί με τα θρυλικά πλοία των Φαιάκων, που χωρίς κουπιά και πηδάλιο, αλλά με κινητήρια δύναμη την ανθρώπινη αντίληψη, διέτρεχαν τη θάλασσα σαν φτερωτά, προικισμένα από τον Ολύμπιο θεό Ποσειδώνα, όντα.

 

PHAEX Festival:

 

Το PHAEX Festival δημιουργήθηκε πέρυσι στην Κέρκυρα με σκοπό να διαμοιράσει ένα μήνυμα ελευθερίας και ενότητας. Βάζοντας στα θεμέλιά του την επιστροφή στην ουσιαστική μορφή διασκέδασης, το φεστιβάλ συνδυάζει την πολιτιστική κληρονομία της Κέρκυρας, το ξεχωριστό ταπεραμέντο του ντόπιου πληθυσμού, την απαράμιλλη ομορφιά του φυσικού καμβά με την ενέργεια των επισκεπτών από όλο το πλανήτη.

 

Όλα έχουν ως κεντρικό σημείο τήξης τον ήχο αγαπημένων διεθνών καλλιτεχνών ηλεκτρονικής μουσικής, και Ελλήνων DJs, σε ξεχωριστές τοποθεσίες, παράλληλα με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, σεμινάρια, ηχοθεραπείες, διασκέψεις, υπό το πρίσμα της νυχτερινής διασκέδασης.

 

PHAEX Festival:

 

Από τα πιο ζωντανά και εκρηκτικά dancefloors του νησιού, σε μεγαλοπρεπή ενετικά μνημεία αναγνωρισμένα από την Unesco για την ιστορική και πολιτιστική τους σημασία, κι από τεράστιες παραγωγές σε μαγικούς ανοιχτούς χώρους στη φύση, στο καθηλωτικό μπλε του Ιονίου, το PHAEX υπόσχεται μία ανεπανάληπτη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

 

 

Από τις 3 ως τις 6 Αυγούστου του 2023, περισσότεροι από 40 διεθνείς και εγχώριοι καλλιτέχνες δίνουν το καθιερωμένο, πια, ραντεβού τους στην Κέρκυρα: Always Late, AND.ID, Anfisa Letyago, Ate, Bleur & MB1, Cirkle (LIVE), Creeds, Deerisland, Dubfire, Ellen Allien, Enrico Sangiuliano, Fog, Francesco Del Garda, Gus & Bonso, JONN, KPRO, Larry G., Marco Faraone, Marlon Hoffstadt, Marron, Mattik, Mikee, Mind Against, Norma (LIVE), Nina Kraviz, Patrick Mason, Petros Odin, Reign Of Time, Salin, Steve Sai, Street Outdoors Soundsystem, The Man With The Speaker, συνυπάρχουν σε μία high-end παραγωγή ήχου και εικόνας για να μεταδώσουν τις ενωτικές συχνότητες του PHAEX.

 

Το Phaex Festival δίνει «ηλεκτρονική» διάθεση στο νησί των Φαιάκων
Mind Against

 

Time to travel to another dimension

Μία παραγωγή του SEDS με την υποστήριξη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

 

Πληροφορίες:

phaex.gr

www.viva.gr/tickets/music/phaex-2023

Οδηγός Διασκέδαση