PHAEX Festival: Ένα νέο φεστιβάλ γεννιέται, ορμώμενο από την Κέρκυρα

International superstar djs, θρυλικά acts, εκπρόσωποι της σύγχρονης techno αλλά και εκλεπτυσμένοι βιρτουόζοι της micro house μαζί με τους κορυφαίους Έλληνες djs συνέρχονται όλοι μαζί και δημιουργούν τον ήχο του Phaex στην πανέμορφη Κέρκυρα.

The LiFO team, 5.7.2022 | 16:55
ADVERTORIAL

 

Το Phaex Festival έρχεται για πρώτη φορά στην Κέρκυρα. Ένα διαφορετικό multi-location festival έχοντας καταφέρει να «κλειδώσει» καλλιτέχνες όπως η Deborah De Luca, Ilario Alicante, KAS:ST, 999999999, Nastia, Priku και πολλούς ακόμα διεθνείς headliners καθώς και κορυφαίους Έλληνες djs να εμφανίζονται όλοι στη Κέρκυρα μεταξύ 4 - 7 Αυγούστου, υπόσχεται μια μαγευτική εμπειρία που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης.

 

Τα πιο hot ονόματα παγκοσμίως, εκπρόσωποι της σύγχρονης techno αλλά και εκλεπτυσμένοι βιρτουόζοι της micro house μαζί με τους κορυφαίους Έλληνες djs συναντώνται και δημιουργούν τον ήχο του Phaex στην πανέμορφη Κέρκυρα - εκπροσωπώντας την μουσική του μέλλοντος και το μήνυμα της ελευθερίας.

 

PHAEX Festival:

 

Ως σύγχρονοι Φαίακες, φημισμένοι από τα Αρχαία χρόνια σαν ένας ειρηνικός λαός που αποστρεφόταν τον πόλεμο, εργατικοί και εύθυμοι, με αγάπη στο καλό φαγητό, τα λουτρά, τον έρωτα, τα τραγούδια και τον χορό παρουσιάζουμε τη δική μας πρωτοποριακή εκδοχή του Ειρηνικού θεσμού που θα ενώσει ανθρώπους από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη κάτω από ένα μήνυμα ελευθερίας.

 

PHAEX Festival:

 

Η δύναμη της ηλεκτρονικής μουσικής αδιαμφισβήτητη, έχοντας την ικανότητα να ταξιδεύει το νου, θα μπορούσε εύλογα να παρομοιαστεί με τα θρυλικά πλοία των Φαιάκων τα οποία χωρίς κουπιά και πηδάλιο αλλά με νου και ανθρώπινη αντίληψη, διέτρεχαν τη θάλασσα σαν φτερωτά πουλιά, προικισμένα με αυτό το χαρακτηριστικό από τον Ολύμπιο θεό Ποσειδώνα.

 

PHAEX Festival: Ένα νέο φεστιβάλ γεννιέται, ορμώμενο από την Κέρκυρα

 

Εκπροσωπώντας το παραπάνω μήνυμα της μουσικής και της ενότητας, μαζί με την επιστροφή στη πραγματική μορφή διασκέδασης και με αύρα ελευθερίας, το φεστιβάλ συνδυάζει την πολιτιστική κληρονομία της Κέρκυρας, το τρομερό ταπεραμέντο του ντόπιου πληθυσμού παράλληλα με επισκέπτες από όλο το πλανήτη και την Ελλάδα. Όλα τα παραπάνω διαδραματίζονται υπό τον ήχο αγαπημένων διεθνών καλλιτεχνών ηλεκτρονικής μουσικής καθώς και Ελλήνων Djs σε μαγευτικές τοποθεσίες, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, σεμινάρια και διασκέψεις υπό το πρίσμα της πραγματικής νυχτερινής διασκέδασης.

 

PHAEX Festival:

 

Τοποθεσίες όπως το Παλάτι των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, Yacht Marina, Γήπεδο Golf Open Air, και τα πιο hot clubs του νησιού όπως το 54 Dreamy Nights και το Loco Dance Club είναι μερικά από τα highlighted Locations που συμπληρώνουν το φαντασμαγορικό σκηνικό.

 

PHAEX Festival: Ένα νέο φεστιβάλ γεννιέται, ορμώμενο από την Κέρκυρα

 

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου έως την Κυριακή 7 Αυγούστου (Closing Night) η Κέρκυρα μαζί με όλους τους καλεσμένους χορεύει στους ρυθμούς του Phaex, ενός νέου καλοκαιρινού θεσμού που κάνει την καρδιά του Ιονίου να χτυπά δυνατά.

 

PHAEX Festival: Ένα νέο φεστιβάλ γεννιέται, ορμώμενο από την Κέρκυρα

 

Μια παραγωγή του SEDS σε συνεργασία με το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

www.phaex.gr

Online Event: https://www.facebook.com/events/791763398451324


Instagram: 
https://instagram.com/phaex_official


Facebook: 
PHAEXTwitter: OfficialPhaex

Tickets: PHAEX FESTIVAL 2022 | Εισιτήρια online! | Viva.gr

 

Οδηγός Διασκέδαση