ADVERTORIAL

 

Το PLOES είναι μια νέα πρόταση, μια καινοτόμος ιδέα στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, που για πρώτη φορά υλοποιείται στην Ελλάδα. Ο μοναδικός πλωτός χώρος πολλαπλών εκδηλώσεων βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Φαλήρου και ήδη έχει γίνει κορυφαία επιλογή για όσους επιθυμούν πρωτοτυπία και ποιότητα σε επαγγελματικές συναντήσεις, workshops, εταιρικές παρουσιάσεις, συνέδρια, σεμινάρια αλλά και σε κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι και κάθε τύπου event.

 

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ξεκίνησε από ανθρώπους της ναυτιλίας, από επιχειρηματίες που τους γοητεύει η θάλασσα και θέλησαν να προεκτείνουν τη στεριά στo νερό με έναν πρωτότυπο χώρο που θα ταξιδεύει τον επισκέπτη, χωρίς όμως να αποπλέει. Το πρωτοποριακό υδραυλικό σύστημα αυτοανύψωσης πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας παρέχει πλήρη ασφάλεια κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, έτσι ώστε το Ploes Floating Venue να παραμένει σταθερό και αβύθιστο.

 

Το PLOES μεταμορφώνει κάθε εκδήλωση σε πλωτή εμπειρία

 

Στον χώρο, που είναι συνολικής επιφάνειας 1.500 τ.μ., κυριαρχούν ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, καινοτόμες κατασκευαστικές τεχνικές και σύγχρονος εξοπλισμός. Η υψηλή αισθητική και η εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα ενισχύουν τον οικολογικό χαρακτήρα του, καθώς για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Το design της ανακαίνισης έχει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου UnDO architects (Ελένη Σπίνου - Σπύρος Μουστάκας) και η κατασκευή πραγματοποιήθηκε στα Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία του Ομίλου Σπανόπουλου, εκ των ιδιοκτητών του PLOES. Οι σχεδιαστικές και ναυπηγικές μελέτες είναι επιπέδου πολυτελών MEGA YACHTS, με την πολυτέλεια στον χώρο να είναι διακριτή σε όλα τα υλικά και σε κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης.

 

Το PLOES έχει επίσης εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, σε μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες των νοτίων προαστίων, στο παραλιακό μέτωπο του Φαλήρου (δίπλα στην πλατεία Νερού και το ΚΠΙΣΝ), με πανοραμική θέα της πόλης, ενώ ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑμεΑ.

 

Το PLOES μεταμορφώνει κάθε εκδήλωση σε πλωτή εμπειρία

 

«Το PLOES δεν είναι απλώς ένας χώρος φιλοξενίας. Είναι μια καινούργια, μοναδική ιδέα στον τομέα των εκδηλώσεων, που προσφέρει άπειρες δυνατότητες και εξατομικευμένες tailor made λύσεις, οι οποίες προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το concept της. Το feedback από τη μέχρι τώρα λειτουργία του ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και μας δίνει ιδιαίτερη έμπνευση για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μέσα από το όραμά μας», αναφέρουν δύο εκ των ιδιοκτητών, ο κ. Διονύσης Τερζής και η κ. Νίκη Λακαρδή. Άλλωστε, η ομάδα επαγγελματιών του PLOES αλλά και οι συνεργάτες του είναι διαθέσιμοι προκειμένου να προτείνουν λύσεις και δημιουργικές ιδέες και να προετοιμάσουν κάθε λεπτομέρεια μιας εκδήλωσης. Σε επίπεδο διοργάνωσης, το team του PLOES έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών, το οποίο προτείνει και περιλαμβάνει εταιρείες catering, στολισμών, event planners και επαγγελματίες με πείρα και κύρος. 

 

Οι επισκέπτες φεύγουν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία του «πλου». Οι παλ χρωματισμοί, οι περιμετρικές γυάλινες επιφάνειες και η άπλετη πανοραμική θέα στη θάλασσα τους χαλαρώνουν, διώχνοντας το στρες της καθημερινότητας και δίνοντάς τους την αίσθηση ταξιδιού. Η προέκταση του σαλονιού με την τεράστια βεράντα θυμίζει πρύμνη κρουαζιερόπλοιου με απεριόριστη θέα. Εδώ, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα του αττικού ουρανού μεταφέρουν τους επισκέπτες πραγματικά σε κυκλαδίτικους προορισμούς.

 

Αυτή η απεριόριστη θέα 360 μοιρών από το άνω κατάστρωμα χαρίζει στιγμές απόλαυσης και ξεχωριστής εμπειρίας και αυτή η μοναδικότητα του PLOES δικαίωσε τους εμπνευστές, δίνοντας κίνητρα για νέα ταξίδια και πολλές ακόμη εμπειρίες.

 

www.ploes-events.gr

Facebook: Ploes Floating Venue

Ιnstagram: ploes_events

Οδηγός Διασκέδαση