Το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς 1 και 2 Μαρτίου, το Ace Hotel & Swim Club και το Pullman Club παρουσιάζουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, συνδυάζοντας ένα εκλεκτό δείπνο στο Sebastian με ένα ζωντανό μασκέ πάρτυ σε μια βραδιά που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη.

 

H ομάδα του Pullman Club o Executive Chef Elvi Zyba του Sebastian ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ιδιαίτερο δείπνο όπου η ασιατική και η γαλλική κουζίνα συνδυάζονται με μια σύγχρονη προσέγγιση. Ένα μεγάλο τραπέζι, ατμοσφαιρικός φωτισμός, εκλεκτά κρασιά και μία γαστρονομική εμπειρία που ενώνει ανθρώπους γύρω από τη χαρά του φαγητού.

 

 

Μετά το δείπνο, η βραδιά συνεχίζεται στο Lobby του Ace Hotel & Swim Club Athens, όπου οι DJs Niclas Gillich το Σάββατο και Panos Dimitropoulos την Κυριακή, θα αναλάβουν τη μουσική δημιουργώντας διάθεση για χορό.

 

Κρατήσεις online: Sebastian x Pullman Club «Μasquerade Ball» εδώ.

 

Οδηγός Διασκέδαση