Q-Sessions: Javier Carballo

Τα Q-Sessions και ο Tolis Q επιστρέφουν στο gig space του six d.o.g.s το Σάββατο 23 Ιανουαρίου με καλεσμένο τον Ισπανό Javier Carballo.

LifO Newsroom 23.1.2016 | 00:00

Τα Q-Sessions και ο Tolis Q επιστρέφουν στο gig space του six d.o.g.s το Σάββατο 23 Ιανουαρίου με καλεσμένο τον Ισπανό Javier Carballo. Μαζί του το dj τρίο των Zoo Roo και οι νέοι και ανερχόμενοι Frag & Gi.

 

Ο Javier Carballo χαρακτηρίστηκε πρόσφατα "ένα από τα καλυτέρα κρυμμένα μυστικά της Ισπανίας". Ο διεθνής DJ, παραγωγός και ιδιοκτήτης της Overall Music, μεγάλωσε στο εξωτικό νησί Gran Canaria. Από το 2009 η μουσική καριέρα του συνεχώς εξελισσεται. Παραγωγές του έχουν κυκλοφορήσει σε μερικά από τα πιο εκλεκτά label της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής όπως τα La Vie En Rose, One Records, Tabla, Electronique, Decay, Music for Freaks καθώς και στο νέο label του Hector, Vatos Locos.

 

Οι Zoo Roo είναι μια καλλιτεχνική έξαρση, ένα μεγάλο πάρτι, ένα ολόκληρο show. Πίσω από το project Zoo Roo κρύβονται οι: Evangelos Vita, Elias Argiropoulos και Kouki Dee, που το 2011 ένωσαν τις μουσικές τους αδυναμίες στην house και την techno με ένα κοινό σκοπό: να τις μοιραστούν (και να τις χορέψουν) με ανθρώπους που έχουν το ίδιο γούστο. Από την αρχή της καριέρας τους έχουν εμφανιστεί δίπλα σε διεθνή ονόματα της μουσικής σκηνής όπως οι Subb-An, Siopis, Matthias Tanzmann, Steve Bug, Lee Curtiss, Mathew Jonson, Fur Coat, dOP, Kenny Glasgow (Art Department), Martin Buttrich, Ramon Tapia, Sebo k, Satoshi Tomiie κ.α.

 

Ο Γιώργος και ο Πάνος ασχολούνται με την μουσική από μικρή ηλικία. Ξεκινήσαν να μιξάρουν μαζί deep house, tech house και techno ήχους. Τα τελευταία δύο χρόνια ως "Fragk & Gi" μετρούν εμφανίσεις σε αρκετά clubs-parties της Αθήνας και της επαρχίας.

 

Το line up συμπληρώνει ο εμπνευστής των Q-Sessions parties, Tolis Q, που θα παρουσιάσει υλικό από προσωπικές του παραγωγές αλλά και επιλογές από αγαπημένους καλλιτέχνες από τον χώρο της deep, tech house και techno.

ΠΟΤΕ23/01/2016 - 23/01/2016
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση