Red Bull Music Academy presents: Roman Flugel (DE) w/Mr. Statik

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας underground ηλεκτρονικής, χορευτικής μουσικής σκηνής στο six dogs.

LifO Newsroom 30.11.2013 | 00:00

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες, όχι μόνο της Γερμανικής αλλά της παγκόσμιας underground ηλεκτρονικής, χορευτικής μουσικής σκηνής, είναι ο DJ και μουσικός παραγωγός που ακούει στο όνομα, Roman Flugel.

Κατάγεται από την Φρανκφούρτη και απασχολεί το dance στερέωμα σχεδόν μια δεκαπενταετία τώρα. Από το pop-oriented/stadium-filler electro του Rocker προ δεκαετίας, μέχρι τις σύγχρονες παραγωγές του που αφορούν από filter disco μέχρι deep minimal house, και από εκεί στο σύγχρονο techno, όλα φανερώνουν έναν άνθρωπο με αυθεντικό ταλέντο, ξεχωριστό γούστο και πρωτοποριακή αντίληψη  στη χορευτική μουσική.

Ως DJ, είναι μόνιμος επισκέπτης clubs όπως το Robert Johnson στη Φρανκφούρτη, το Amnesia στην Ibiza και το Berghain/Panorama Bar στο Bερολίνο, ενώ το DJ style του δεν διαφέρει σε προσέγγιση με αυτό που έχει ως παραγωγός. Μπορεί να μπλέξει το bleeping house με το techno, το italo-disco με το electro, παλιά classics με φρέσκια μουσική, με μόνιμο στόχο το rave, κάτι σαν σύγχρονο acid-house.

Μαζί του, ένας εκ των resident DJs του six d.o.g.s, o γνωστός και μη εξαιρετέος Mr. Statik, στην πρώτη μάλιστα φετινή του εμφάνιση.

ΠΟΤΕ30/11/2013 - 30/11/2013
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση