Σε αυτό το κτίριο στο κέντρο της Αθήνας ανοίγει ένα μπαρ για μια μόνο μέρα

Οι κορυφαίοι του ξενοδοχειακών μπαρ του πλανήτη έρχονται στην Αθήνα για το Clumsies Hotel Bar

LifO Newsroom 8.3.2016 | 11:24

 

Το Clumsies Hotel Bar ανοίγει τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας ακριβώς δίπλα από το The Clumsies, σε ένα εντυπωσιακό διώροφο αρχοντικό με ιστορία 100 ετών όπου πρόκειται να στηθεί το hotel bar - πρότυπο.

 

Στις 15 Μαρτίου το ισόγειο, το reception bar «The Clumsies», υποδέχεται τους επισκέπτες και επιβεβαιώνει την κράτηση διαμονής τους, ενώ σε κάθε δωμάτιο των δύο ορόφων που ακολουθούν φιλοξενούνται τα καλύτερα ξενοδοχειακά μπαρ του πλανήτη που επιλέχθηκαν και συμπεριλήφθηκαν το 2015 στην λίστα των The World's 50 Best Bars. Συγκεκριμένα τα εμβληματικά, Savoy American bar (Λονδίνο), Broken shaker(Μαϊάμι), Lobster bar (Χονγκ Κονγκ), Nomad (Νέα Υόρκη), Dandelyan(Λονδίνο), Manhattan bar (Σιγκαπούρη), Dry Martini (Ισπανία), θα παρουσιάσουν τον κόσμο και την φιλοσοφία τους.

 

Σε αυτό το κτίριο στο κέντρο της Αθήνας ανοίγει ένα μπαρ για μια μόνο μέρα
Charles Schumann

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Charles Schumann και η ομάδα του έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Ο ιδιοκτήτης του «Schumann's», που συγκαταλέγεται στα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου, θα βρίσκεται στην είσοδο του The Clumsies Hotel Bar σε ρόλο receptionist.

 

Το Check-in θα γίνεται από τις 19:00 και κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει μάρκες για τα cocktails (μία για 10€, πέντε για 40€ και δέκα για 80€ ). Στη συνέχεια θα μπορούν να ξεναγηθούν σε όλα τα δωμάτια και να γνωρίσουν επτά ξεχωριστούς προορισμούς. Οι πόρτες κλείνουν μετά τα μεσάνυχτα.

 

Σε αυτό το κτίριο στο κέντρο της Αθήνας ανοίγει ένα μπαρ για μια μόνο μέρα

 

Info:
The Clumsies Hotel Bar
16 Μαρτίου

Check-in: 19:00

Οι πόρτες κλείνουν μετά τα μεσάνυχτα