Τhe six d.o.g.s Summer Street Fiesta + Free Thai BBQ

Ταϊλανδέζικα κοκτέιλ και εξωτικές μουσικές στην Αβραμιώτου

LifO Newsroom 21.6.2015 | 00:00

Την 21η Ιουνίου ο ήλιος θα ανατείλει στις 06.03 το πρωί και θα δύσει στις 20.51 το βράδυ. Η Κυριακή αυτή θα είναι η ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, δηλαδή η μεγαλύτερη του χρόνου, και ταυτόχρονα η μέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Με άλλα λόγια είναι μια ιδανική ευκαιρία για ένα μεγάλο καλοκαιρινό street party, το πρώτο επίσημο στην ιστορία του six d.o.g.s (γιατί θρυλικά και ανεπίσημα είχαν γίνει κι άλλα πίσω στο 2009), με ελεύθερη είσοδο και συνοδεία λαχταριστού ταϊλανδέζικου μπάρμπεκιου και κοκτέιλ.

 

Όσοι πέρασαν από το προηγούμενο ταϊλανδέζικo μπάρμπεκιου ξέρουν τι να περιμένουν: γεύση λάϊμ, λέμον γκρας και τσίλι σε άφθονο φαγητό και κοκτέιλ που σε ταξιδεύουν νοητά σε μέρη εξωτικά. Μόνο που αυτή τη φορά, όχι μόνο οι ψησταριές αλλά και τα ηχεία και τα decks θα στηθούν έξω, προς χάριν του πρώτου outdoor block party της οδού Αβραμιώτου.

 

Επί της μουσικής οι Στάθης Μητρόπουλος, Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, Μανώλης Οικονόμου, Βασίλης Σεβδαλής ή Chevy και Παναγιώτης Πιλαφάς ή Pan υπόσχονται ένα καλοκαιρινό dance fusion soundtrack όπως αρμόζει σε μια τέτοια ημέρα.

ΠΟΤΕ21/06/2015 - 21/06/2015
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση