ADVERTORIAL

 

Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα συναρπαστικό τριήμερο με μοναδικά δρώμενα, αφιερωμένα στην αυθεντική κουλτούρα των sneakers και στο street culture, θα έχουν όσοι βρεθούν από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, όπου θα πραγματοποιηθεί το Sneakerness Athens, η κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα για την κουλτούρα του streetwear και των sneakers.

 

Αν είστε, λοιπόν, sneaker lovers, ετοιμαστείτε να βιώσετε μια πρωτόγνωρη 360° εμπειρία με νέες κυκλοφορίες, limited edition μοντέλα και σπάνια κομμάτια, συζητήσεις, battles, παρουσιάσεις exclusive προϊόντων, διεθνείς συλλέκτες και resellers. Εκεί θα βρίσκεται, επίσης, ο 78χρονος Γερμανός fashion guru Gramps καθώς και ο street artist Yiakou με ένα ξεχωριστό customization workshop για να διαμορφώσετε τα αγαπημένα τους καπέλα και sneakers της Lacoste. 

 

Το stage και το Creative Lounge της Τhe Athlete’s Foot, Ιmpact partner του φεστιβάλ, θα φιλοξενήσει workshops και challenges χορού από την ομάδα Follow The Waack και το GΕΤ ΑP Studio, δίνοντας τον ρυθμό και τις τρεις μέρες.

 

Sneakerness: Το Νο1 φεστιβάλ sneakers στην Ευρώπη έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

 

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή της adidas, που θα γίνει σε συνεργασία με το Sneaker 10 και την πολυτάλαντη Ellize επί σκηνής, και της Converse, όπου θα παρουσιαστεί η νέα σειρά του Καναδού super star του NBA, Shai Gilgeous-Alexander.

 

Στο ίδιο πλαίσιο, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το Custom Bespoke Shoe Designing από τη Sneakerschool της Ολλανδίας, καθώς και τα Sneaker Battles από το Sneakerdom.

 

Στα highlights και το OG Market που συμμετέχει με παιχνίδια και διαγωνισμούς με δώρα ζευγάρια sneakers, το Τhat Gorilla Brand με τον διεθνώς αναγνωρισμένο sneaker expert KishKash από το Λονδίνο, ο οποίος θα αναλάβει τα decks, και, φυσικά, το Marketplace με ρούχα και αξεσουάρ από 30 καταξιωμένα και ανερχόμενα ελληνικά streetwear brands.

 

Sneakerness: Το Νο1 φεστιβάλ sneakers στην Ευρώπη έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

 

Από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν επίσης give-aways, διαγωνισμοί και fun activations όπως το «Κυνήγι Θησαυρού» από τη Sprite και το Pacman Tournament από τη My Arcade, ενώ, εκτός από την Crep Protect, εκεί θα βρίσκεται και το Drip Athens με ένα barber shop, ένα skate spot με Skate Challenges από την ομάδα του Ministry of Concrete αλλά και ένα ειδικά διαμορφωμένο Sneakerness Basket Court by ΔΕΗ για να φιλοξενήσει ένα 3on3 Τournament και πολλές ακόμη δράσεις.

 

Κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ, το live stage θα φιλοξενήσει μια σειρά από καλλιτέχνες της hip hop και rap σκηνής, όπως oι Hatemost, Μικρός Κλέφτης, Δωδέκατος Πίθηκος, Half Quickie, Ladele και Nume, με το FUEL store να παρουσιάζει καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα από DJ set. Στο lounge της τεκίλα Espolon θα σερβίρονται Palomas και Margaritas, ενώ παράλληλα θα λειτουργούν το sticker tattoo station και το photo booth για δωρεάν φωτογραφίες. Στο μπαρ του Sneakerness θα βρείτε επίσης άφθονη μπίρα Μύθος αλλά και το energy drink Monster.

 

Τέλος, οι κάτοχοι των VIP εισιτήριων θα εξασφαλίσουν από μια goodie bag που θα περιέχει ένα ζευγάρι Happy Socks και εκπτωτικά κουπόνια από street wear brands, όπως η Scotch&Soda.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτήριων επισκεφτείτε το Sneakerness.gr

Παρασκευή 11/10: 17.00-24.00 (είσοδος με όλους τους τύπους εισιτηρίων)

Σάββατο 12/10: 11.00-24.00 (είσοδος με VIP Priority εισιτήριο) και 12.00-24.00 (είσοδος με ημερήσιο εισιτήριο)

Κυριακή 13/10: 11.00-24.00 (είσοδος με VIP Priority εισιτήριο) και 12.00-24.00 (είσοδος με ημερήσιο εισιτήριο) 

Οδηγός Διασκέδαση