120 BPM: The After Party

Το 23ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας", το six d.o.g.s και η Weirdwave προσκαλούν το κοινό στο after party της ταινίας "120 Χτύποι το Λεπτό" σε σκηνοθεσία Ρομπέν Καμπιγιό. Η βραδιά θα περιλαμβάνει dj set από την Ιωσηφίνα Γκιόκα (BEST 92.6) και show από τις: Φιλοθέη και Darla Cubit.

 

Βραβευμένη με το Grand Prix ή αλλιώς τον Αργυρό Φοίνικα στο 70ο Φεστιβάλ Καννών, αλλά και με το Βραβείο της Επιτροπής Κριτικών Κινηματογράφου, η ταινία του Καμπιγιό έγινε το talk-of-the-festival, αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς και μπήκε αυτόματα στο πάνθεον των "κλασικών" ταινιών. Με το πάθος της, έκανε ακόμα και τον πρόεδρο της επιτροπής του Φεστιβάλ Καννών, Πέδρο Αλμοδόβαρ, να συγκινηθεί στη συνέντευξη τύπου, περιγράφοντας την κινηματογραφική της δύναμη, την επίκαιρη ανάγνωση της αλλά και την πολιτική της βαρύτητα.

23/09, 6 D.O.G.S., Αβραμιώτου 6-8, Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Techniques Festival 2017: Richie Hawtin/ Chris Liebing/ Solomun/ Tale of Us

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Richie Hawtin

H 6η διοργάνωση του Techniques, ενός απ’ τα κορυφαία οπτικοακουστικά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με την υπογραφή του Blend, επιστρέφει στις 23 Σεπτεμβρίου πιο δυναμικά από ποτέ και πραγματοποιείται σε 2 stages με headliners τους ηγέτες της παγκόσμιας techno και house σκηνής. Stage 1: Richie Hawtin/ Chris Liebing/ Fabio Florido στο Gazi Music Hall. Stage 2:  Solomun/ Tale of Us στο ACRO

23/09, Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, Ώρα: 23:00, Εισιτήριο: 40-50 ευρώ

 

 

Tropical Heat Party

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
O Chevy παίζει στο πρώτο φθινοπωρινό πάρτι του Ρομάντσο.

To Ρομάντσο καλωσορίζει το φθινόπωρο και τη νέα σεζόν με μουσική και χορό με φόντο τα κτίρια και τους ήχους της Αναξαγόρα. Την πιο ωραία ώρα της Κυριακής θα στηθεί ένα early party με τις μουσικές επιλογές των Dj Elviss, Chevy, Breakin Moves και Sepho.

24/09, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ώρα: 19:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Xyn Cabal & Jay Glass Dubs: Spinning Data

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Latraac

Ο Δημήτρης Παπαδάτος, το όνομα πίσω από τα μουσικά πρότζεκτ KU, The Hydra και Jay Glass Dubs, είναι συνθέτης, μουσικός και sound artist με έδρα την Αθήνα. Ως Jay Glass Dubs, επικεντρώνεται στη dub μουσική σαν πραγματιστική άσκηση, απογυμνώνοντας τα συνθετικά στοιχεία της φόρμας του είδους στα απολύτως βασικά: τύμπανο / μπάσο / φωνή / εφέ. Μαζί του ο Xyn Cabal (Hypermedium).

22/09, Latraac, Λεωνίδου 63-65, Ώρα: 21:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

PAWSA

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
PAWSA

Ανερχόμενο όνομα της tech house, o Λονδρέζος dj και παραγωγός, κυκλοφόρησε την πρώτη του δουλειά με τίτλο «Pilots», το 2014 στην περίφημη Lost Records. Η μουσική του έχει τραβήξει την προσοχή djs όπως ο Damian Lazarus και ο Jackmaster. Το 2015 ο PAWSA μαζί με τον Michael Bibi ίδρυσε την Solid Grooves Records με την οποία κυκλοφόρησε το EP «Stage Two».

22/09, Terraza, Περσεφόνης 21 (3ος όροφος Secreto), Ώρα: 24:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

Οδηγός Διασκέδαση