Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του LIFO.gr

The LiFO team, 16.3.2018 | 12:23

The 5th Death Disco Birthday Party

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, το Death Disco γίνεται πέντε ετών και το γιορτάζει με 10 dj's, διαγωνισμούς και δωρεάν σφηνάκια. Η μουσική θα κινηθεί σε darkwave, EBM, post punk, goth και indie μονοπάτια.

17/03, Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, Ώρα: 23:00, Εισιτήριο: 5 ευρώ

 

 

7 years Habeat Records: Closer showcase

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
K.atou

 

Borys, Noizar, Shakolin, K.atou και Mackenzie διαλέγουν μουσικές σε μια βραδιά αφιερωμένη στο Habeat Records. Με έτος ίδρυσης το 2010, το δισκοπωλείο Habeat Records έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην αστική μουσική κουλτούρα των Αθηνών. Υλοποιώντας μια πρωτότυπη ιδέα, τον Μάρτιο του 2012 η ομάδα του Habeat δημιούργησε έναν μικρό, φιλόξενο και open-minded χώρο στην οδό Θεμιστοκλέους των Εξαρχείων.

16/03, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

The Beatches: Tonight You 're My Bitch

Οι τέσσερεις γυναίκες της ομάδας Beatches ξαναχτυπούν με uplifting ηλεκτρονικούς ήχους. Αυτή τη φορά το πάρτι θα είναι after hours και οι πόρτες θα ανοίξουν ξημερώματα Σαββάτου στη 1.00πμ.

16/03, Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, Ώρα: 01:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

NotAnotherMadonnaParty: Ray Of Light

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Oλονύκτιο αφιέρωμα στην βασίλισσα της ποπ στο Skull Bar, με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την κυκλοφορία του Ray Of Light.

Ο Lockbird και το Skullbar Athens παρουσιάζουν το έκτο Madonna Party, ένα ολονύκτιο αφιέρωμα στην βασίλισσα της ποπ, με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την κυκλοφορία του Ray Of Light. Η βραδιά θα έχει drag show και live τραγούδι από την Devi Dharma, vogueing από το #HouseOfKareola και διαγωνισμό για το καλύτερο Madonna inspired ντύσιμο.

17/03, Skull Bar, Λ. Κατσώνη 11 & Ιπποκράτους, Εξάρχεια, Ώρα: 00:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

 

Nocturnal (Amateurboyz) at the Basement

Ο Θοδωρής των περίφημων Amateurboyz παίζει μουσική στο υπόγειο του Crust.

17/03, Crust, Πρωτογένους 13, Ώρα: 23:00

 

 

Needless: Prins Thomas

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Prins Thomas

 

O Prins Thomas είναι ένας από τους καλλιτέχνες που καθιέρωσαν τον περίφημο Νορβηγικό nu/space - disco ήχο στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Η Lindstrom εισήγαγε το κοινό σε έναν ρετροφουτουριστικό ήχο που βρήκε άπειρους μιμητές μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους στην Eskimo το 2005.

 

Μαζί του στο booth του six d.o.g.s θα βρεθεί ο NTEIBINT ή αλλιώς Γιώργος Μπακαλάκος, ραδιοφωνικός παραγωγός του En Lefko 87.7 και μέλος της Βελγικής δισκογραφικής ετικέτας Eskimo Recordings, στην οποία δίσκογραφεί και ο Prins Thomas. Το line up συμπληρώνουν οι resident Djs του Needless, Chevy και Mr.Z.

17/03, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10-12 ευρώ

 

 

A dope hip hop party

Ο Taki Tsan συναντιέται με τον προστατευόμενο του Mr.Yo στο υπόγειο του Crust.

18/03, Crust, Πρωτογενους 13, Ώρα: 21:00, Εισιτήριο: 5 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση