ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τον χειμώνα 2024-2025, το Ποσειδώνιο παρουσιάζει το δίδυμο Φέρρης - Απέργης, το μουσικό σχήμα που έχει ήδη ξεσηκώσει το κοινό της Αθήνας με τα τραγούδια του, εκτοξεύοντας στα ύψη τη διασκέδαση με την ενέργεια του.

 

Η συνεργασία του Θοδωρή Φέρρη με τον Νίκο Απέργη και το Ποσειδώνιο καλά κρατεί από τον Μάιο του 2024, καθώς από τότε μέχρι σήμερα το μαγαζί κατακλύζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο από κόσμο, που ξέρει ότι εκεί θα περάσει μοναδικά, οπότε η κράτηση στο Ποσειδώνιο για το πρόγραμμα Φέρρης - Απέργης είναι τουλάχιστον υποχρεωτική, ειδικά ύστερα από τον χαμό που έγινε στην πρεμιέρα.

 

Και μπορεί για πολλούς το δίδυμο Φέρρης - Απέργης να ακούγεται αρκετό, ωστόσο στο πρόγραμμα συμμετέχουν και άλλοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Η Φαίη Θεοχάρη, η Foxy Lee και ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, είναι συγκεκριμένα οι τραγουδιστές που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε, πριν εμφανιστούν τα βασικά ονόματα.

 

Το Posidonio Music Hall είναι, άλλωστε, ένα από τα πιο θρυλικά μπουζούκια που είχε ποτέ η Αθήνα με τον άνετο χώρο, την άψογη ακουστική και την άμεση εξυπηρέτηση να αποτελούν εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το νυχτερινό αυτό κέντρο να μπαίνει πρώτο στην προτίμηση τόσων ανθρώπων. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 18, στο Ελληνικό με ιδιωτικό χώρο πάρκινγκ στο πίσω μέρος του μαγαζιού αλλά και στάση λεωφορείου ακριβώς μπροστά, για εύκολη πρόσβαση για όλους.

 

Πάμε Φέρρης - Απέργης στο Ποσειδώνιο με το kratisinow.gr

 

Πώς να κάνετε κράτηση για το πρόγραμμα Φέρρης - Απέργης

Οι ειδικοί στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, που βρίσκονται πίσω από το kratisinow.gr, μπορούν με ένα τηλέφωνο όχι μόνο να σας ενημερώσουν για διαθεσιμότητα και τιμές αλλά να σας βοηθήσουν επίσης να κλείσετε στο Ποσειδώνιο ακριβώς το τραπέζι που θέλετε.

 

Κι αν πάλι θέλετε να τσεκάρετε πρώτα τι παίζει στην Αθήνα, πριν κλείσετε για το πρόγραμμα Φέρρης - Απέργης, το kratisinow.gr είναι ξανά το πρώτο μέρος που πρέπει να κοιτάξετε, αφού εκεί θα βρείτε όλα τα νέα για τα μπουζούκια και τα κλαμπ της πρωτεύουσας αλλά και οι ειδήσεις για τους αγαπημένους σας τραγουδιστές.

Οδηγός Διασκέδαση