Ο Πύργος του Πειραιά άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στις 04/06/24, ολοκληρωμένος για πρώτη φορά στην 50ετή ιστορία του. Ένα φάντασμα που στοίχειωνε το μεγαλύτερο επιβατικό λιμάνι της Μεσογείου, επέστρεψε, λάμποντας, ως ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά τοπόσημα, στην αφετηρία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. 

 

Το ''Under The Stars’’ μετά τις μεγάλες επιτυχημένες καλοκαιρινές του εκδηλώσεις, επιστρέφει στις αρχές Σεπτεμβρίου, σε έναν ολοκαίνουριο χώρο, 3 ορόφους επάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και κυριολεκτικά μια ανάσα από αυτή. Ένα μοναδικό μπαλκόνι, με εντυπωσιακή θέα στο λιμάνι. Ένας elegant χώρος που δεν φοβάται να κάνει blend με την street κουλτούρα του Πειραιά, προσφέροντας το ‘’best of both worlds’’, το πιο φρέσκο trend της εποχής, με μεγάλη επιτυχία. 

 

Under the stars: Οι Street Outdoors έρχονται στον Πύργο Πειραιά για ένα πάρτι με θέα θάλασσα

 

Το Under The Stars Summer 24, είναι αφιερωμένο σε ένα από τα κορυφαία mobile parties της χώρας. Street Outdoors, δύο λέξεις, δύο πρόσωπα, μια μεγάλη ιστορία στην ελληνική club σκηνή με εκατοντάδες εμφανίσεις αλλά και δικές τους παραγωγές. Με μεγάλες συνεργασίες και διεθνείς καλεσμένους. Με ένα φανατικό, πολύχρωμο και τρομερά δραστήριο κοινό, έτοιμο να τους ακολουθήσει σε κάθε στιγμή, αρκεί να δώσουν το σύνθημα για χορό.

 

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, κάνε Glo Up, βγάλε τη λάμψη που έχεις μέσα σου και έλα να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, στον ολοφώτεινο Πύργο του Πειραιά.

 

Under the stars - Πυργος Πειραιά

 

Από τις 18:00 και μέχρι αργά, οι Street Outdoors και οι φίλοι τους ATSU, DECOUP και KID ANGELO, θα σε κάνουν να ξεδιπλώσεις μοναδικές χορευτικές κινήσεις ενώ η δίψα σβήνει με Espolon Tequila.

 

Εισιτήρια για το Under the Stars θα βρείτε εδώ.

Οδηγός Διασκέδαση