Το παιδικό βιβλιοπωλείο Dadoo, διοργανώνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στον ελαιώνα του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ένα ολοήμερο φεστιβάλ για παιδιά 1-12 ετών με θέμα τις τέχνες.


Μουσική, Θέατρο, Ζωγραφική, Φωτογραφία είναι μερικές μόνο από τις τέχνες που θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ μέσα από τις καλλιτεχνικές παραστάσεις και τα ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια που έχουν ως στόχο να εξοικειώσουν τα παιδιά βιωματικά με την ευρύτερη έννοια της τέχνης.

 

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες (Burger Project, Δημήτρης Μπασλάμ, Ομάδα Κοπέρνικος, Soteur κ.ά) θα συμμετέχουν με μουσικές συναυλίες, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, εργαστήρια, αναγνώσεις βιβλίων και άλλες παράλληλες δράσεις που έχουν οργανωθεί με κριτήρια την άρτια ποιότητα και την ξεχωριστή αισθητική τους για μια αξέχαστη μέρα μέσα στη φύση για μικρούς και μεγάλους. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Δημήτρης Μπασλάμ, μουσικός και βραβευμένος συγγραφέας θεατρικών έργων και βιβλίων για παιδιά.

 

Dadoo Festival, ένα ολοήμερο φεστιβάλ για παιδιά 1-12 ετών με θέμα τις τέχνες

 

Το DADOO είναι ένα ξεχωριστό παιδικό βιβλιοπωλείο, λειτουργεί από το 2022 ως ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα αποκλειστικά με παιδικά βιβλία. Διοργανώνει συχνά αφηγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, διαδραστικές παρουσιάσεις για παιδιά με μεγάλη επιτυχία λόγω του κριτηρίου υψηλής ποιότητας που έχει θέσει.

 

Dadoo Festival, ένα ολοήμερο φεστιβάλ για παιδιά 1-12 ετών με θέμα τις τέχνες

 

Περισσότερες πληροφορίες:

• Το αναλυτικό πρόγραμμα του Dadoo Festival
• Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε στην πλατφόρμα more.com

 

Dadoo Festival, 28/9/2024, 11.00-20.00, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Οδηγός Παιδιού