Ακόμα κι αν δεν σε βγάζει ο δρόμος από Νέα Ιωνία, το 3B Coffee & Nuts είναι ένας πολύ καλός λόγος να ανακαλύψεις αυτήν τη γειτονιά της Αθήνας και μαζί έναν εξαιρετικό καφέ που θα ξετρελάνει ακόμα και τους πιο ψαγμένους του είδους.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο καταστήματα που βρίσκονται στην 28ης Οκτωβρίου 24 στην Νέα Ιωνία και στη Σμύρνης 32 στα Πευκάκια ξεκινούν την ημέρα με coffee lovers που περιμένουν έξω από την πόρτα για το αγαπημένο τους blend. Η εξειδικευμένη ομάδα του 3B Coffee & Nuts, σε συνεργασία με την Qualita Unica της Αβέκ Βεκράκος Α.Ε., έχει δημιουργήσει ένα specialty χαρμάνι 100% Arabica με βάση τη Βραζιλία και την Αιθιοπία και τη μοναδική επίγευση με νότες ξηρών καρπών που αν δοκιμάσεις μία φορά, δύσκολα θα το αποχωριστείς.

 

Οι single origin πρωταγωνιστούν και μάλιστα εναλλάσσονται κάθε τόσο, για να δοκιμάζεις πάντα κάτι διαφορετικό και να γνωρίσεις τον συναρπαστικό κόσμο του καφέ. Οι έμπειροι μπαρίστα θα σου φτιάξουν τον καφέ που επιθυμείς, αλλά, αν θέλεις να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου χαρμάνι και στο σπίτι, μπορείς να το πάρεις αλεσμένο ή σε κόκκους για να φτιάχνεις έναν εξαιρετικό espresso.

 

3B Coffee & Nuts

 

Ένας τέτοιος καφές αξίζει να συνοδεύεται από μία από τις επίσης εξαιρετικές μπάρες που θα βρεις στη βιτρίνα του 3B Coffee & Nuts. Χειροποίητες και ολόφρεσκες, προσφέρονται σε πολλές επιλογές –από vegan μέχρι κλασικές συνταγές– και σε γεμίζουν με ενέργεια. Αυτό το pairing είναι μια πραγματική απόλαυση και δεν θυμίζει σε τίποτα το κλασικό take away. Αντίθετα, όλο το περιβάλλον εδώ σε προδιαθέτει για μια premium εμπειρία με την οποία θέλεις να ξεκινά η μέρα σου.

 

Όσο για το όνομα, αυτά τα 3 b έχουν πολλές εξηγήσεις: 3 blends, 3 baristi, 3 μοναδικά coffee shops – 2 στην Αθήνα και 1 στη Χίο. Όσο απολαμβάνεις τον καφέ σου, μπορείς να τους δώσεις τη δική σου σημασία.

 

28ης Οκτωβρίου 24, Νέα Ιωνία, 210 2720335 / Σμύρνης 32, Πευκάκια, 210 271 0823 

Social: 3bcoffeenuts_pefkakia

3bcoffeenuts_neaionia 

Οδηγός Γεύσης