Αλλαντικά κεράσματα στον Τζίτζικα και Μέρμηγκα της Κηφισιάς

Aπό 24 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

LIFOTEAM 18.2.2014 | 21:45

 

Μετά το γευστικό ταξίδι με τα αιγαιοπελαγίτικα τυριά, στο οποίο αναδείξαμε τα εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής τυροκομίας, συνεχίζουμε τις «Γαστρονομικές Συναντήσεις» για μια ολόκληρη εβδομάδα, από 24 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

 

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας της Κηφισιάς κερνάει μία ποικιλία εκλεκτών ελληνικών αλλαντικών και καπνιστών κρεάτων από όλη την Ελλάδα.

 

Η ελληνική αλλαντοποιία ανθεί και τα προϊόντα της είναι ασυναγώνιστα!

Kαιρός να τα γνωρίσουμε από κοντά.

 

 

Παστράμι Δράμας (μοσχαρίσιο μπούτι καπνισμένο σε ξύλο οξιάς)

Προσούτο Ευρυτανίας (απο χοιρινό μπούτι, αλατίζεται και ωριμάζει)

Μπριζόλα πιπεράτη Καρδίτσας (καπνιστή αρωματισμένη με κόκκους πιπεριών)

Λουκάνικα μαύρου χοίρου Πιερίας (από χοίρους ελευθέρας βοσκής)

Απάκι Κρήτης (ιδιαίτερη γεύση από τα ορεινά της Κρήτης)

Σύγκλινο Μάνης (παστό χοιρινό που καπνίζεται σε χλωρή φασκομηλιά)

Καβουρμάς Κερκίνης (από νεροβούβαλους)

Παστουρμάς Θράκης (μοσχαρίσιος, αρωματικός)

 

Εστιατόριο «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας», Δροσίνη 12, Κηφισιά, Τηλ. 2106230080