Εδώ και παραπάνω από 15 χρόνια στη Νέα Σμύρνη, μαζί με την ελληνική σημαία, κυματίζει αγέρωχα και η μεξικάνικη. Περήφανος σημαιοφόρος το Amigos Mexican Bar Restaurant που κρατάει ψηλά τη σημαία της μεξικάνικης κουζίνας με σεβασμό προς την παράδοση και την κουλτούρα του Mεξικού.

 

Γι’ αυτό και στο Amigos της Νέας Σμύρνης κάνει πάντα Μεξικό με fajitas, enchiladas, tacos και burritos από τα χρυσά «manos» του executive chef Ιωσήφ-José Συκιανάκη, με best in town Margaritas, κοκτέιλ και πάνω από 30 είδη tequila και mezcal από την πιο προσεγμένη tequileria της περιοχής, με live salsa nights κάθε Τετάρτη με πάθος, χορό και τραγούδι από την ομάδα της Αναστασίας, του Τσιάγκο και του Ανδρέα, και με «Guacamolive» κάθε Τρίτη βράδυ με όλη την ιεροτελεστία παρασκευής του πιο «αφράτου» guacamole που έχετε δοκιμάσει ποτέ μπροστά στο τραπέζι σας, μέσα σε παραδοσιακά σκεύη molcajete!

 

Amigos Mexican Bar-Restaurant

 

Τέτοιες εμπειρίες δεν χάνονται. Επίσης, δεν χάνουμε με τίποτα τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μαργαρίτας που πλησιάζει, στις 22 Φεβρουαρίου, όπου αποθεώνουμε το συγκλονιστικό αυτό κοκτέιλ παρέα με τη José Cuervo.

 

Στη Νέα Σμύρνη το Amigos μάς φτιάχνει την κάθε μας ημέρα με χαμόγελο, ζωηρά vibes και spicy γεύσεις από τη γη των Αζτέκων, των Ολμέκων και των Μάγια, γιατί «life has no flavor without your Amigos».

 

Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 210 9332220

www.amigos.gr

Facebook: Amigos Mexican Bar Restaurants

Instagram: amigos.mexican

Οδηγός Γεύσης