Πάνω στην παραλία του Άϊ-Λαγούδη είναι στημένο το Αmmos, ένα all-day restaurant bar που μοιάζει να αποτελεί φυσική συνέχεια της αμμουδερής ακτής με τα μαγευτικά νερά. Φτιαγμένο από φυσικά υλικά, με τα γήινα χρώματα να πρωταγωνιστούν, το Ammos θα φιλοξενήσει κάποιες από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές σου στιγμές, προσφέροντας ό,τι ακριβώς ζητάς. 

 

Αν είσαι πρωινός τύπος, η γαλήνια ατμόσφαιρα του Ammos και η lounge μουσική θα σε υποδεχτούν για καφέ και πρωινά σνακ καθώς απολαμβάνεις το μπάνιο σου στη θάλασσα. Το εστιατόριο σερβίρει από το μεσημέρι πιάτα με άρωμα ελληνικό, πρώτες ύλες από τη μεσσηνιακή γη και συνταγές ανάλαφρες ώστε να συνεχίσεις τη μέρα σου δίπλα στο κύμα. Η γαριδομακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και essense από ούζο είναι στα must try. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τη δροσερή παραδοσιακή μελιτζανοσαλάτα αλλά και την υπέροχη καραβιδόψιχα με sauce cocktail. Τα εξαιρετικά ριζότι και τα φρέσκα κρέατα συμπληρώνουν ένα προσεγμένο μενού με πιάτα που μπορούν να μπουν και στη μέση για μια sharing εμπειρία.

 

Ammos Restaurant Bar

 

Φυσικά, τα κοκτέιλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το σκηνικό. Δροσερές, πολύχρωμες συνταγές με εντυπωσιακό styling εκφράζουν την καλοκαιρινή πλευρά της απόλαυσης δίπλα στη θάλασσα. Ειδικά όταν αρχίζει να δύει ο ήλιος, η μπάρα του Ammos παίρνει φωτιά, σερβίροντας signature αλλά και κλασικά ονόματα για μια drinking εμπειρία που συνδέεται με τα vibes ενός μοναδικού φυσικού τοπίου.

 

Το Ammos εδώ και χρόνια φιλοξενεί καλοκαιρινές στιγμές σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας και καταφέρνει να γίνει ένας καλός λόγος για να επιστρέφεις κάθε χρόνο στη νότια Πελοπόννησο.

 

Παραλιακή οδός Κυπαρισσίας, 27610 23861 

www.ammosrestaurantbar.gr

Facebook: AMMOS Restaurant Bar

Instagram: ammos.restaurant.bar

Οδηγός Γεύσης