Το ανατρεπτικό πρότζεκτ του Δρακούλη στο Κολωνάκι - Εστιατόριο, κρεοπωλείο και στο υπόγειο bar
Το καινούργιο πρότζεκτ ετοιμάζεται και γνωρίζουμε τι ακριβώς θα είναι και πότε θα είναι έτοιμο
Τον επιχειρηματία Στράτο Δρακούλη χαρακτήρισαν τα καλαίσθητα σε αισθητική και αντισυμβατικά σε λειτουργία κρεοπωλεία που άνοιξε στην Αθήνα, συνδυάζοντας δυνατή μουσική, σύγχρονο ντιζάιν και προπαντός καλό κρέας.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία Drakoulis Meat Open Project, ένα στη Νέα Σμύρνη, ένα στη Βούλα και ένα στη Μύκονο.
Το επόμενο ετοιμάζεται, κάνει απόβαση στο κέντρο της Αθήνας σε λίγο καιρό και θα είναι σίγουρα ακόμη πιο ανατρεπτικό ως ιδέα.
Το νέο κόνσεπτ φέρνει στο Κολωνάκι τη φιλοσοφία του Στράτου Δρακούλη, αλλά την επεκτείνει σε ένα πολυχώρο ο οποίος θα συνδυάσει εστιατόριο, κρεοπωλείο και μπαρ.
Το καινούργιο πρότζεκτ, στο οποίο επιχειρηματικά συμμετέχει και ο Γιάννης Μαρακάκης, θα ανοίξει τις πύλες του στη Σκουφά, στον αριθμό 52 (πρώην εστιατόριο Cinco), αλλά επεκτείνεται περαιτέρω σε διπλανό χώρο ο οποίος περιήλθε στην κατοχή των επιχειρηματιών.
Τι περιλαμβάνει το καινούργιο πρότζεκτ:
Στον πάνω χώρο θα βρίσκεται ένα κρεοπωλείο, στο ίδιο ύφος των Drakoulis Meat Open Project, αλλά σε ξεχωριστό χώρο θα λειτουργήσει και το εστιατόριο.
Τα υπόγεια των καταστημάτων της οδού Σκουφά έχουν ενωθεί και εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη έκπληξη καθώς ο χώρος μετατρέπεται σε μπαρ-κλαμπ.
Οι πληροφορίες του LIFO.gr αναφέρουν πως το opening αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου.