ADVERTORIAL

 

Τα αγαπημένα Ancho που έχουμε γνωρίσει σε τρία διαφορετικά σημεία σε όλη την Αθήνα –Χαλάνδρι, Κηφισιά και Γλυφάδα– φέρνουν στο κέντρο της πόλης τη μοναδική γευστική εμπειρία της μεξικάνικης κουζίνας. Ένα διώροφο κτίριο στη hip πλατεία Αγίας Ειρήνης φιλοξενεί τα μεξικάνικα street vibes που συνδυάζονται με το καλιφορνέζικο coolness των burrito bars, σε μια «do it yourself» φιλοσοφία που εμπνέεται από την αυθεντική μεξικάνικη παράδοση.

 

Ancho
Στα Ancho ξεκινάς με τη βάση που επιθυμείς, διαλέγοντας ανάμεσα σε προτάσεις όπως nachos, chivichangas και burrito bowls, και φυσικά την αγαπημένη τριάδα της Tex-Mex κουζίνας – tacos, burritos και quesadillas!

 

Στα Ancho ξεκινάς με τη βάση που επιθυμείς, διαλέγοντας ανάμεσα σε προτάσεις όπως nachos, chivichangas και burrito bowls, και φυσικά την αγαπημένη τριάδα της Tex-Mex κουζίνας – tacos, burritos και quesadillas! Ακολουθεί το δίλημμα της γέμισης. Θα βρεις σιγομαγειρεμένο για ώρες μοσχάρι barbacoa, χοιρινό carnitas με chipotle paste, αυθεντικό chili con carne, chicken asada αλλά και spicy shrimps που μπορείς μάλιστα να συνδυάσεις με κρέας για μια surf ‘n’ turf εμπειρία. Κι έπειτα η γαστρονομική δημιουργικότητά σου ολοκληρώνεται με τα extras και τις salsas, οι οποίες φτιάχνονται με μεξικάνικες πιπεριές, ικανοποιώντας όλες τις spicy απαιτήσεις. 

 

Ancho
Η γαστρονομική δημιουργικότητά σου ολοκληρώνεται με τα extras και τις salsas, οι οποίες φτιάχνονται με μεξικάνικες πιπεριές, ικανοποιώντας όλες τις spicy απαιτήσεις. 

 

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψεις τις frozen margaritas και τα λαχταριστά χειροποίητα churros που κάνουν τη βόλτα στο Ancho να μοιάζει με απόδραση στους δρόμους του Μεξικού.

 

Facebook: Ancho Mexican Grill

Instagram: anchomexicangrill 

TikTok: anchomexicangrill

Οδηγός Γεύσης