Eξωτικοί κοκοφοίνικες και μπανανιές, ethnic αισθητική που σε ταξιδεύει σε έναν εξωτικό προορισμό και πιάτα ταϊλανδέζικης κουζίνας που με την πλούσια γεύση και τα μεθυστικά τους αρώματά σε μεταφέρουν στη στιγμή κάπου πολύ μακριά, κι ας είσαι σε μία από τις πιο cool γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, τα Πετράλωνα. Κάτω από τον αθηναϊκό έναστρο ουρανό του καλοκαιριού, το Αndaman προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία πραγματικό ταξίδι. 

 

Είτε είσαι εξοικειωμένος με τις γεύσεις της Ταϊλάνδης είτε δοκιμάζεις την κουζίνα της για πρώτη φορά, ακόμα κι αν ακολουθείς vegan ή vegetarian διατροφή, το Andaman και η ομάδα του θα σε καθοδηγήσουν με την εμπειρία τους στα γευστικά μονοπάτια της thai κουζίνας και είναι εγγυημένο ότι θα απολαύσεις τη διαδρομή από το πρώτο πιάτο μέχρι και το τελευταίο.

 

Andaman

 

Με επιλεγμένα φρέσκα υλικά και σάλτσες που παρασκευάζονται in house, στο Andaman βάζουν τσεκ και στη γεύση και την ποιότητα. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ χειροποίητων ορεκτικών, όπως τα sticks από κοτόπουλο με satay sauce ή τα χειροποίητα dumplings, για να ξεκινήσεις το γεύμα σου. Η δροσερή σαλάτα Yam Woon Sen με νουντλς vermicelli, γαρίδες και κιμά συνοδεύει εξαιρετικά κάθε σου επιλογή από το μενού.

 

Στα κυρίως συναντάμε τις παραδοσιακές γεύσεις της χώρας, όπως είναι τα διαφορετικά πιάτα curry (πράσινο, κίτρινο και κόκκινο), αλλά και πιάτα με διάφορες πρωτεΐνες και λαχανικά, όπως το κοτόπουλο με κάσιους, τα πικάντικα φιλετάκια πάπιας και το γλυκόξινο χοιρινό. Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιλογές και για τους λάτρεις των noodles και του τηγανητού ρυζιού.

 

Για μια τέλεια καλοκαιρινή νύχτα, δεν πρέπει να παραλείψεις τα ευφάνταστα signature cocktails από την μπάρα του Andaman ή να απογειώσεις τη γευστική αυτή εμπειρία με μια δροσιστική, ασιατική μπίρα.

 

Αλόπης 65, Κάτω Πετράλωνα, 211 2104939

Instagram: andaman_thai_athens

Οδηγός Γεύσης