Το Ark All Day Restaurant καταφέρνει να εκφράσει με την αριστοκρατική αισθητική του, την elegant ατμόσφαιρα και τη γαστρονομική του άποψη μια πλευρά της Αθήνας που ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού μπορεί να γίνει αληθινή κιβωτός σωτηρίας και απόλαυσης, μακριά από τους αγχωτικούς ρυθμούς του κέντρου. 

 

Ακριβώς πάνω στο κύμα, τα τραπέζια του Ark μοιάζουν με φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα, καθώς ο θαλασσινός αέρας σε δροσίζει, οι γεύσεις σε εκπλήσσουν με την ντελικάτη ισορροπία τους και οι άνθρωποι σε υποδέχονται με χαμόγελο και αληθινή διάθεση να σου χαρίσουν λίγες όμορφες στιγμές.

 

Ark all day restaurant

 

Στο νέο καλοκαιρινό μενού, ο executive chef Γιάννης Μπαξεβάνης και η ομάδα του (οι σεφ Αντώνης Ζερίδης, Διονύσης Ζαχαρόπουλος και Κωνσταντίνα Γκίνη) δημιουργούν για ακόμα μια φορά μια εξαιρετική συλλογή πιάτων, αντιπροσωπευτικών της ελληνικής γευστικής κληρονομιάς, που ταυτόχρονα κοιτούν στο μέλλον της σύγχρονης γαστρονομίας. Δεν είναι τυχαίο ότι για ακόμα μια χρονιά το Ark διακρίθηκε με το Bραβείο Eλληνικής Kουζίνας, αλλά κυρίως δεν είναι τυχαίο ότι όσοι εκτιμούν την υψηλή γεύση ξέρουν ότι εδώ θα βρουν πάντα προτάσεις που μαγεύουν τόσο με την εικόνα όσο και με την ουσία τους.

 

Για τις καλοκαιρινές βόλτες δίπλα στη θάλασσα οι προτάσεις του σεφ περιλαμβάνουν ένα εξαιρετικό μαριναρισμένο μπαρμπούνι ταρτάρ που συνοδεύεται από αυγολέμονο με αυγοτάραχο, τα ιδιαίτερα μαύρα μακαρόνια με γαρίδες μισοψημένες, κολοκύθι ωμό ταλιατέλα με κρέμα θαλασσινών και τη δροσιστική σαλάτα με πράσινα φασολάκια, βινεγκρέτ φιστίκι και παγωτό τυροκαυτερής. 

 

Η οινική λίστα με τις εκλεκτές ετικέτες συνοδεύει τα πιάτα, δημιουργώντας μια εμπειρία καλοκαιρινή, ανάλαφρη, όπου πρωταγωνιστεί η χαρά για όλες τις αισθήσεις.

 

Ark all day restaurant

 

Γρηγορίου Λαμπράκη 2, 210 8948882

ark-glyfada.gr

Facebook: Ark

Instagram: ark.glyfada

Οδηγός Γεύσης