Όχι μόνο άρωμα πλατείας αλλά και άρωμα από αυθεντική διασκέδαση φέρνει αυτό το all-day music bar στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Στέκι για καφέ –από τους πιο προσεγμένους που έχεις δοκιμάσει– αλλά και πιάτα πρωινού ή brunch για να ξεκινάς την ημέρα σου με τον πιο γευστικό τρόπο. Σημείο συνάντησης για μεσημεριανά breaks με comfort πιάτα και ένα ποτήρι κρασί σε μια ατμόσφαιρα που σε ξεκουράζει, για βραδινή βόλτα για ποτό και κοκτέιλ με μουσικές funk και rock αλλά και για νύχτες με live που σε κρατάνε μέχρι αργά σε αυτήν τη γειτονιά της Αθήνας.

 

Κάθε στιγμή στο Άρωμα Πλατείας είναι μια διαφορετική εμπειρία που ξετυλίγεται σε τρία επίπεδα και σε κάνει θαμώνα από την πρώτη στιγμή. Να δοκιμάσεις τα νόστιμα πιάτα της κουζίνας, όπως το Άρωμα μπέργκερ με μπιφτέκι από φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, καραμελωμένα κρεμμύδια, κατσικίσιο τυρί, iceberg και μαρμελάδα μπέικον ή τα αλμυρά pancakes με γαλοπούλα, γραβιέρα, Philadelphia και αυγό.

 

Άρωμα Πλατείας

 

Πολύ ιδιαίτερες και οι fajitas, με κοτόπουλο ή γαρίδες, αλλά και η tagliata με σάλτσα chimichurri. Όπως και να ’χει, οι συναντήσεις για φαγητό ή καφέ στον ζεστό χουχουλιάρικο κάτω χώρο είναι must για τις χειμωνιάτικες μέρες.

 

Όσο για το κεφάλαιο ποτό, εδώ το Άρωμα Πλατείας γράφει επίσης μια ιστορία που φωτίζει τις νύχτες με signature cocktails, uplifting ρυθμούς από guest DJs και events που κάθε τόσο φέρνουν μια άλλη διάθεση στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

 

Εξάλλου, αυτό το στέκι με τις vintage ταπετσαρίες, τις σκαλιστές καρέκλες και τη mix and match διακόσμηση που σε κάνει να χαζεύεις ήρθε για να σου δείξει τον τρόπο να ζεις όμορφες, ανεπιτήδευτες στιγμές.

 

25ης Μαρτίου 19, πλατεία Νέας Σμύρνης, 210 9357505 

Facebook: Άρωμα Πλατείας

Οδηγός Γεύσης