Καθένας απολαμβάνει τον καφέ του με διαφορετικό τρόπο, αλλά υπάρχει ένα σημείο στην Αθήνα όπου αυτή η απόλαυση παίρνει μια άλλη διάσταση. Το Booking Hill είναι ένα στέκι όπου ο καφές συνδυάζεται με τη χαρά της ανάγνωσης, την επιστροφή στην αληθινή επικοινωνία και την έννοια της ανθρώπινης επαφής.

 

Ο χώρος αυτός δεν είναι απλώς ένα καφέ, αλλά λειτουργεί και ως ένα κανονικό βιβλιοπωλείο και ταυτόχρονα διαθέτει χαριστική βιβλιοθήκη με 500 τίτλους second hand από φίλους για φίλους. Εδώ χαλαρώνεις απολαμβάνοντας τον καφέ σου, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ακόμα και δουλεύοντας, ενώ τα πρωινά της Κυριακής οι μουσικές από σαξόφωνο, κιθάρα ή βιολί συνοδεύουν με έναν μαγικό τρόπο τις στιγμές.

 

Booking Hill

 

Όσο για το κομμάτι του καφέ, εκτός από τα κλασικά ροφήματα για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, θα βρεις και ένα μοναδικό espresso pistachio –το φτιάχνουν μόνο εδώ– όπου ο καφές συνοδεύεται με κρέμα από αλεσμένο φιστίκι Αιγίνης και σπιτική σαντιγί αλλά και ένα φανταστικό espresso martini που συνδυάζει την απόλαυση του κοκτέιλ με τον αγαπημένο σου καφέ.

 

Δεν είναι όμως μόνο ο καφές, τα κοκτέιλ, η μουσική και το διάβασμα που κάνουν το Booking Hill λατρεμένο στέκι. Είναι και το χαμόγελο των ανθρώπων που κάθε φορά σε «κερνάνε» το δικό σου quote της ημέρας από έναν vintage δίσκο και σε αποχαιρετούν με ένα γράμμα απ’ όλη την ομάδα. Αν, μάλιστα, αντί να χαζεύεις στο κινητό σου, επιλέξεις την κουβέντα με την παρέα σου ή το διάβασμα, έχεις και 10% έκπτωση στον λογαριασμό σου – δωράκι που φωνάζει ότι η αληθινή επικοινωνία θα μας σώσει!

 

Αγίας Βαρβάρας 66, Δάφνη 210 9701503 

Social: booking_hill

Οδηγός Γεύσης