Δεν είμαι σίγουρη αν το buena vista social bar φτιάχτηκε για το καλοκαίρι ή το καλοκαίρι υπάρχει για το Buena Vista. Αυτό το καταπληκτικό rooftop, που έτσι κι αλλιώς μάς κάνει παρέα όλο τον χρόνο, αφού τον χειμώνα κλείνει και φιλοξενεί τις βόλτες μας ακόμα και τις πιο κρύες μέρες ή νύχτες, αυτές τις μέρες μάς περιμένει, με όλο το πολύχρωμο ταμπεραμέντο της Λατινικής Αμερικής να ξεδιπλώνεται κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. 

 

Γεύσεις, θέα, ατμόσφαιρα, μουσική, όλα συνδυάζονται αρμονικά σε μια εμπειρία που θέλεις να ζεις ξανά και ξανά. Το πρωί θα πιεις έναν απολαυστικό καφέ που θα απολαύσεις με γεύσεις που συνοδεύουν το πρωινό σου –να δοκιμάσεις οπωσδήποτε την Omeleta Argentina αλλά και τις quesadillas με φρούτα και φιστικοβούτυρο–, ενώ το Buena Vista συνεχίζει όλη μέρα να δημιουργεί στιγμές που μοιάζουν με αφορμή για φιέστα μέσα σε μια τροπική ατμόσφαιρα. 

 

Buena Vista Social Bar
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Το μενού εκφράζει τη Latin American κουζίνα στα καλύτερά της με καταπληκτικά tacos, burritos και quesadillas που συνοδεύουν το μεσημεριανό σου διάλειμμα, την απογευματινή βόλτα ή τη βραδινή έξοδο με την παρέα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δοκιμάσει κάτι καλύτερο από ένα after office κοκτέιλ που συνοδεύεται από μια πληθωρική τορτίγια γεμάτη χρώματα και αρώματα. Αν σε αυτό προσθέσεις τις μουσικές που κινούνται από σάλσα μέχρι αφρολάτιν και afro house, έχεις την τέλεια συνταγή για ένα καλοκαίρι στην πόλη όπου όλα μπορούν να συμβούν. 

 

Εξάλλου, στο Buena Vista εκείνο που μετράει περισσότερο απ’ όλα είναι ο αυθορμητισμός και η έκπληξη που μπορεί κάθε μέρα να προσφέρει κάτι διαφορετικό, ανάλογα με τα vibes, την όρεξη και τη διάθεση για χορό. Γι’ αυτό εδώ κάθε επίσκεψη μπορεί να καταλήξει σε ένα πάρτι από εκείνα που σημαδεύουν όλο το καλοκαίρι. 

 

Αγίου Φιλίππου 7, Μοναστηράκι, 210 3210017

Facebook: Buena Vista Social Bar 

Instagram: buenavistasocialbar athens

Οδηγός Γεύσης