Όταν ξεκινάς να μιλήσεις για το Bufala Gelato χρειάζεσαι πρώτα λίγα δευτερόλεπτα για να συγκεντρώσεις τη σκέψη σου που είναι παραδομένη στη γεύση την οποία δοκίμασες τελευταία φορά και ακόμα δεν μπορείς να ξεχάσεις. Αλλά έτσι είναι αυτό το όνομα που μπήκε στη ζωή μας και μας σύστησε μια διαφορετική απόλαυση του παγωτού. Σε ξεμυαλίζει με κάθε νέα πρόταση, με κάθε καινούργια γεύση που μπαίνει αυτόματα στη λίστα των must try.

 

Το παγωτό του Bufala Gelato, στην απίθανη περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, φτιάχνεται από 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλινό γάλα, έχει 30% λιγότερη ζάχαρη, 40% περισσότερη πρωτεΐνη και 43% λιγότερη χοληστερόλη. Αυτό σημαίνει παγωτό χωρίς ενοχές –δεν ακούγεται ήδη λες και βρίσκεσαι στον Παράδεισο;– σε λαχταριστές, νόστιμες, απίθανες, εκπληκτικές συνταγές που εννοείται ότι δεν έχουν εποχή και μας κάνουν γλυκιά παρέα όλο τον χρόνο.

 

Bufala Gelato
Bueno, Salted Caramel, Cheesecake, Classic και Butter Vanilla είναι οι δημιουργίες με buffle pops που ετοίμασε το Bufala Gelato, τηρώντας την υπόσχεσή του προς όλους τους BufalaLovers ότι θα συνεχίσει να μας κάνει να απολαμβάνουμε τη βάφλα αλλιώς.  Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Μάλιστα, εκτός από τις κλασικές και αγαπημένες, κάθε τόσο θα βρεις limited edition προτάσεις που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις. Αυτές τις μέρες στις βιτρίνες των Bufala Gelato φιγουράρουν το Blood Orange & Green Apple sorbet αλλά και το Coffee Chocolate Swirl. Με ανυπομονησία αναμένουμε και τις 3 προτάσεις των γιορτών: Christmas Cake, Gingerbread & Peppermint, που σε καλούν να γευτείς τα Χριστούγεννα σε μορφή παγωτού! 

 

Το Bufala Gelato, μαζί με τις ξεχωριστές γεύσεις παγωτού, μας έχει κάνει φανατικούς της φρεσκοψημένης bubble βάφλας που βρίσκουμε μόνο εδώ – κάθε φορά που κρατάμε στα χέρια μας ένα buffle cone, νιώθουμε ρίγη συγκίνησης! Κι εκεί που νομίζεις ότι άγγιξες την απόλυτη απόλαυση, έρχεται το νέο Popiterole που σε κάνει να δεις τη βάφλα αλλιώς και μαζί να αναθεωρήσεις όσα ήξερες για τη χαρά της ζωής.

 

Bufala Gelato
Αυτές τις μέρες στις βιτρίνες των Bufala Gelato φιγουράρουν το Blood Orange & Green Apple sorbet αλλά και το Coffee Chocolate Swirl. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Τα buffle pops βρίσκουν την κρέμα τους και σε αυτόν τον συνδυασμό το τραγανό μπισκότο, η λαχταριστή καραμέλα, η αφράτη σαντιγί και η απαραίτητη πάντα σοκολάτα έρχονται να προστεθούν στο ίδιο μπολάκι, προκαλώντας αυθόρμητα επιφωνήματα πάθους. Πέντε διαφορετικές προτάσεις, η μία καλύτερη από την άλλη, βρίσκονται στον κατάλογο new entries του Bufala Gelato και κατακτούν για πάντα μια θέση στην καρδιά μας. Bueno, Salted Caramel, Cheesecake, Classic και Butter Vanilla είναι οι δημιουργίες με buffle pops που ετοίμασε το Bufala Gelato, τηρώντας την υπόσχεσή του προς όλους τους BufalaLovers ότι θα συνεχίσει να μας κάνει να απολαμβάνουμε τη βάφλα αλλιώς. 

 

Άλλωστε, αυτό το διαφορετικό είναι που μας κάνει να αναζητάμε τα Bufala Gelato σε 8 σημεία σε όλη την Αθήνα και σε 12 συνολικά σε όλη την Ελλάδα. Αυτό, και το γεγονός ότι κρατάει τις υποσχέσεις του, no matter what!

 

Bufala Gelato
Το Bufala Gelato, μαζί με τις ξεχωριστές γεύσεις παγωτού, μας έχει κάνει φανατικούς της φρεσκοψημένης bubble βάφλας που βρίσκουμε μόνο εδώ – κάθε φορά που κρατάμε στα χέρια μας ένα buffle cone, νιώθουμε ρίγη συγκίνησης! Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Αθήνα: Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», Κηφισιά, Χαλάνδρι, Μοναστηράκι, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη/ Θεσσαλονίκη: Πλατεία Παραμάνας Θέρμη/ Πάτρα/ Ρόδος

www.bufalagelato.com

Facebook: Bufala Gelato 

Instagram: bufalagelato.official

Οδηγός Γεύσης