Το νέο εστιατόριο των αστεριών της Γλυφάδας ήρθε για να σε ξεναγήσει σε μια κιβωτό απολαύσεων με ανόθευτη γοητεία και μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο. Το Bungalow 7, γεμάτο επιρροές από την ανεπανάληπτη εποχή του θρυλικού θέρετρου των νοτίων προαστίων και των ιστορικών bungalows –απ’ όπου εμπνεύστηκε και το όνομά του–, μόλις άνοιξε τις πόρτες του. Με απαράμιλλη κομψότητα και εντυπωσιακές λεπτομέρειες, σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο την αίγλη που συνδέεται με τα Αστέρια της Γλυφάδας. 

 

Μεσογειακά υλικά, ασιατική τεχνογνωσία και ιαπωνικές γεύσεις συνδυάζονται στο μενού που δημιουργεί ο καταξιωμένος σεφ Ντίνος Φωτεινάκης και σε προετοιμάζουν για ένα μοναδικό οδοιπορικό γεύσεων, που ξεχειλίζει από υψηλή ποιότητα και νοστιμιά για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Τόσο οι premium κοπές όσο και οι εκλεκτές επιλογές από θαλασσινά και φρέσκα ψάρια αλλά και οι προτάσεις sushi σε μαγεύουν από την πρώτη δοκιμή –μάλλον από την πρώτη κιόλας ματιά, αφού η αισθητική δεν λείπει ούτε από το στήσιμο των πιάτων– και σε πείθουν ότι αυτός είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, με πιάτο την καταγάλανη αθηναϊκή ριβιέρα.

 

BUNGALOW 7

 

Το fine dining στο Bungalow 7 κορυφώνεται με τις οινικές ετικέτες από τον ελληνικό ή τον διεθνή αμπελώνα, που συνοδεύουν άψογα τους γευστικούς σου συνδυασμούς. Εκτός, βέβαια, αν θέλεις να αφεθείς στα χέρια των φημισμένων bartenders Δημήτρη Καραπάνου και Βασίλη Σγουρομάλλη και να απολαύσεις τις μοναδικές συνταγές των signature cocktails τους.  

 

Η εντυπωσιακή γυάλινη πρόσοψη, με θέα την αθηναϊκή ακτογραμμή, είναι το διακριτικό σύνορο με τον εξωτερικό χώρο, που σημαίνει πως όπου κι αν καθίσεις –μέσα ή έξω– έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μια ανάσα από το κύμα. Τα στοιχεία του βραζιλιάνικου μοντερνισμού πρωταγωνιστούν σε όποιο δωμάτιο του Bungalow 7 κι αν επιλέξεις. Από το avant garde bedroom με τους εντυπωσιακούς καναπέδες, την εκκεντρική μαρμάρινη μπάρα με σκουρόχρωμο φόντο μέχρι και το tea room με την υπέροχη ταπετσαρία, ξεκουράζουν τις αισθήσεις σου οι καθαρές γραμμές των ξύλινων επίπλων, οι γήινοι χρωματισμοί και οι ιδιαίτεροι πίνακες που έρχονται να συμπληρώσουν τον mid century σχεδιασμό του ήδη μαγευτικού σκηνικού.

 

Το Bungalow 7 ήρθε για να φέρει τη δική του αισθητική στην καλοκαιρινή Αθήνα, δημιουργώντας μια αίσθηση διακοπών που τόσο πολύ μας λείπει μέσα στην καθημερινότητα. 

 

BUNGALOW 7

 

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, 211 8887001

bungalow7.gr 

Facebook: Bungalow 7 Athens

Instagram: bungalow7athens

Οδηγός Γεύσης