H Cava Solera στήνει στο κέντρο του χαλανδρίου μια ξεχωριστή οινική εμπειρία με σαγηνευτικά αρώματα, ιδιαίτερες αποχρώσεις και μοναδικές γευστικές εκρήξεις που θα κάνουν το καλοκαίρι στην πόλη πιο εκλεπτυσμένο και ενδιαφέρον.

 

Ο χώρος που έχουμε ξεχωρίσει για τις ιδιαίτερες ετικέτες κρασιών και premium αποσταγμάτων αλλά και για την ιδιαίτερη in house Μαλαγουζιά, μια ποικιλία που μαγεύει με το προφίλ της, μας καλωσορίζει στα τραπεζάκια της, δημιουργώντας έναν ακόμα προορισμό που μπαίνει στην κορυφή των επιλογών μας.

 

Καθημερινά μπορείς να απολαύσεις σε μια ατμόσφαιρα πολύ ιδιαίτερη περισσότερες από 30 ετικέτες κρασιού, οι οποίες προσφέρονται σε ποτήρι, και μάλιστα να τις συνοδεύσεις με εκλεκτά αλλαντικά και τυριά ιταλικής και ελληνικής προέλευσης που συνδυάζονται στο ίδιο πλατό με τρόπο αρμονικό.

 

CAVA SOLERA
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Η Cava Solera θα σου προτείνει και μια εξαιρετική, αυθεντική pinsa με ζυμάρι από ρυζάλευρο και σιτάλευρο που ωριμάζει για 72 ώρες και στη συνέχεια ψήνεται σε πέτρα, με διαφορετικούς συνδυασμούς φρέσκων υλικών που ταιριάζουν με ένα ποτήρι κρασί. Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο για μια καλοκαιρινή αυθόρμητη βόλτα από αυτόν τον συνδυασμό;

 

Φυσικά, μπορείς να επιλέξεις όποια ετικέτα θέλεις από τις 740 οινικές προτάσεις ελληνικού και παγκόσμιου αμπελώνα και να την απολαύσεις στα τραπεζάκια του Cava Solera, συνδυάζοντας το τυρί ή το αλλαντικό που θέλεις από την deli γωνιά. Το γυάλινο δάπεδο, απ’ όπου φαίνονται τα εκλεκτά μπουκάλια που βρίσκονται στο κελάρι, είναι μία ακόμα λεπτομέρεια που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος για να ανακαλύψεις έναν μαγικό κόσμο γεύσεων και αρωμάτων.

 

Ανδρέα Παπανδρέου 77, Χαλάνδρι, 210 6818858 

Facebook: cava_solera

Instagram: ‌cava_solera

Instagram: ‌krasopoulio

Οδηγός Γεύσης