Αν και το Chalet Pοliteia είναι μια επιλογή και για τις τέσσερις εποχές, το καλοκαίρι πραγματικά ανθίζει, αφού η καταπράσινη όαση δροσιάς που έχει για κήπο το καλοκαίρι έχει την τιμητική της. 

 

Ένας ζεν και κομψός χώρος με έθνικ στοιχεία που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αίσθηση της εξοχής και της απόστασης από την πολύβουη πόλη σε περιμένει για να απολαύσεις εκεί από νωρίς αρωματικό καφέ Ipanema, με τον οποίο θα συνοδεύσεις ευφάνταστα και χορταστικά πιάτα brunch, ενώ, όσο περνάει η ώρα, τη σκυτάλη παίρνει το main menu με πιάτα που δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Ο Βασίλης Τζίμας, ο executive chef του Chalet Pοliteia, έχει φροντίσει να γεύεσαι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ πιάτα με προσεγμένες πρώτες ύλες αλλά και νοστιμιά από ένα μενού fusion κουζίνας. Τα λιγκουίνι με φιλετάκια μοσχαριού, πόρτο και κρέμα παρμεζάνας και το φιλέτο με καραμελωμένα κρεμμύδια σε σιρόπι από κόκκινο κρασί και σοτέ φουαγκρά είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές για ένα γεύμα ή δείπνο αντάξιο όλων των περιστάσεων.

 

Chalet Pοliteia

 

Τα βράδια η ατμόσφαιρα αλλάζει και προτεραιότητα, εκτός από το καλό φαγητό, γίνεται η διασκέδαση. Στους μοναδικούς χώρους του Chalet Pοliteia σε περιμένουν DJ sets, πάρτι και live εκπλήξεις για αξέχαστες στιγμές.

 

Και αν θες να μοιραστείς και να οργανώσεις εκεί μια σημαντική στιγμή για σένα, το Chalet θα φροντίσει και γι’ αυτό. Στον καταπράσινο κήπο του, που χωράει από 15 μέχρι 200 άτομα, μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σου εκδηλώσεις.

 

Chalet Pοliteia

 

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Κηφισιά, 210 6201081

Οδηγός Γεύσης