Βρισκόμαστε στην καρδιά της πόλης, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, πάνω από την Cava Nektar που φημίζεται για τις 2.000 ετικέτες αποσταγμάτων της. Εδώ το bar της Chelona Athens σε υποδέχεται με πάνω από 850 ετικέτες, ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν limited editions και σπάνιες εμφιαλώσεις από όλο τον κόσμο. 

 

Ο χώρος είναι ένας συνδυασμός ζεστασιάς και πολυτέλειας που προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και δημιουργεί ένα άκρως φιλικό περιβάλλον. Άλλωστε, μιλάμε για το μοναδικό εστιατόριο στην Αθήνα που βρίσκεται μέσα σε κάβα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει briny food και boozy blends.

 

Chelona Athens
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Η Chelona Athens δεν περιορίζεται στη διακριτική απόλαυση φαγητού και ποτού αλλά με υπερηφάνεια σε προσκαλεί να φιλοξενήσεις οποιοδήποτε επαγγελματικό event ή κάποια κοινωνική εκδήλωση σε έναν χώρο που αποπνέει προσιτή πολυτέλεια και εκλεπτυσμένο στυλ.

 

Υπό την καθοδήγηση του instructor της Bar Academy κ. Αλέξανδρου Koντίνη θα ταξιδέψεις μέσα από μια πλούσια ποικιλία seasonal και classic cocktails, ανακαλύπτοντας μοναδικές γεύσεις που συνδυάζουν την τέχνη του ποτού με τη φινετσάτη ατμόσφαιρα της Chelona Athens. Μια εμπειρία γαστρονομίας και διασκέδασης σε έναν χώρο που συνδυάζει τον πολιτισμό με την αισθητική, το παρελθόν με το παρόν.

 

Chelona Athens
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Η χειμερινή μαγεία και η ζεστασιά των γιορτών που πλησιάζουν μετατρέπουν τη Chelona Athens σε ένα από τα πιο λαμπερά bar-restaurant της πόλης. Η casual Mediterranean κουζίνα του εστιατορίου ικανοποιεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία. Εδώ η πολυτέλεια συναντά την αυθεντικότητα, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές που μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου.

 

Ερμού 121, Αθήνα, 210 3222243, 6936853565 

[email protected]

chelona.cavanektar.gr

Facebook: Xελώνα – chelona

Instagram: chelona.athens

Οδηγός Γεύσης