ADVERTORIAL

 

Όταν μιλάμε για καφέ, ο νους μας πηγαίνει σε στιγμές απόλαυσης, χαλάρωσης, συζητήσεων και συνεργασίας. Η σχέση μας μαζί του ξεκινά, άλλωστε, από νεαρή ηλικία – στα πρώτα ξενύχτια στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο, στις συναντήσεις με φίλους, στα πρώτα επαγγελματικά βήματα και στις ώρες δημιουργικής εργασίας.

 

Με το μότο της «we grow organically, we grow healthily, we grow with you» να καθρεφτίζει άψογα τη φιλοσοφία της, η Coffee Berry έχει καταφέρει να βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο όλων αυτών των στιγμών, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αφού δεν προσφέρει απλώς ένα ρόφημα αλλά μια εμπειρία που μας ενώνει με τις στιγμές μας. 

 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που μέσα σε μόλις 7 χρόνια από το ξεκίνημά της έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο και αναγνωρισμένο street cafe concept με πάνω από 220 καταστήματα σε πέντε χώρες.

 

Coffee Berry: Η απόλαυση που γίνεται το δικό σου επιχειρηματικό ταξίδι
H Coffee Berry δεν προσφέρει απλώς ένα ρόφημα αλλά μια εμπειρία που μας ενώνει με τις στιγμές μας. 

 

Ο αγαπημένος μας καφές σε καθε στάδιο της ζωής μας

Η επιτυχία της Coffee Berry, ωστόσο, δεν είναι απλώς μια σύμπτωση, είναι το αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας καφέ σε συνδυασμό με μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που έχουν οδηγήσει όλα αυτά τα χρόνια σε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με προϊόντα που ξεχωρίζουν τόσο για τη γεύση όσο και για την ποιότητά τους.

 

Τα 45 βραβεία που έχει κερδίσει ως τώρα αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της καινοτομίας της, αφού μιλάμε για μια εταιρεία που κάθε φορά προσαρμόζεται εξαιρετικά στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του καφέ αλλά και σε όλους όσοι αναζητούν ένα ζεστό, φιλικό και υψηλής αισθητικής περιβάλλον. 

 

Coffee Berry: Η απόλαυση που γίνεται το δικό σου επιχειρηματικό ταξίδι
Η εταιρεία προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του καφέ αλλά και σε όλους όσοι αναζητούν ένα ζεστό, φιλικό και υψηλής αισθητικής περιβάλλον. 

 

Επένδυσε σε ένα franchise κατάστημα και φτιάξε το δικό σου success story

Αν έχεις όνειρα, στόχους και όρεξη για δουλειά και σκέφτεσαι να κάνεις το επόμενο επιχειρηματικό σου βήμα, το franchise της Coffee Berry είναι η ευκαιρία που έψαχνες και η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις, αφού η εταιρεία έχει λανσάρει μια νέα πρόταση συνεργασίας, υποστηρίζοντας εμπράκτως τη δημιουργία νέων καταστημάτων.

 

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως, επειδή πιστεύει τόσο στη βιωσιμότητα και την κερδοφορία των συνεργασιών της, υποστηρίζει η ίδια την αρχική επένδυση, συμμετέχοντας έμπρακτα στον επιχειρηματικό σου κίνδυνο. Κοινώς, είναι μαζί σου από την πρώτη μέρα. 

 

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο και δυναμικό street-café franchise concept, στο οποίο θα έχεις δίπλα σου την τεχνογνωσία, τη στήριξη και την αναγνωρισιμότητα μιας από τις πιο ισχυρές αλυσίδες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, ενώ μέσα από μακροχρόνιους διακανονισμούς η Coffee Berry σού δίνει επίσης τη δυνατότητα να αποπληρώσεις μέρος της αρχικής επένδυσης μέσα από την επιτυχία και τα έσοδα του καταστήματός σου.

 

Coffee Berry: Η απόλαυση που γίνεται το δικό σου επιχειρηματικό ταξίδι
Τα 45 βραβεία που έχει κερδίσει ως τώρα αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της καινοτομίας της

 

Επιπλέον, με την αισθητική των καταστημάτων και τα εργαλεία πώλησης και merchandising που σου παρέχει θα προσελκύσεις πελάτες και θα διασφαλίσεις την πιστότητά τους με την ομάδα της Coffee Berry δίπλα σου σε κάθε βήμα, από την εύρεση του κατάλληλου καταστήματος μέχρι την αρχιτεκτονική μελέτη και από την περίοδο κατασκευής μέχρι και την εκπαίδευση του προσωπικού, προκειμένου να υποδεχθείς τους νέους σου πελάτες με σιγουριά.

 

Με λίγα λόγια, η Coffee Berry μεγαλώνει μαζί σου... αφού χάρη στα παραπάνω παραμένει σταθερά η αγαπημένη του κοινού, με πολλούς πιστούς καταναλωτές να επιλέγουν καθημερινά τα υφιστάμενα καταστήματα και αύριο, με την ίδια ευκολία, το επόμενο Coffee Berry, που μπορεί να είναι δικό σου!

 

Οδηγός Γεύσης