Το καλοκαίρι, περισσότερο από ποτέ, η επαφή με τη φύση γίνεται το απαραίτητο δροσιστικό διάλειμμα που σου δίνει ενέργεια και σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο από το δύσκολο κέντρο της πόλης. Γι’ αυτό τα 550 στρέμματα πυκνού πευκοδάσους που απλώνονται μπροστά από το Colonial του Golf Privé είναι μια πολύτιμη ανάσα που μπορείς να απολαύσεις καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

 

Σχεδιασμένος με μια αποικιοκρατική αισθητική, αυτός ο ιστορικός χώρος δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες με πρωταγωνιστές τη φύση, την ηρεμία και τις εξαιρετικές γεύσεις. Ο σεφ Νίκος Δραντάκης μαζί με τον sous-chef Περικλή Κόλλια, που προστέθηκε στην ομάδα, δημιουργούν πιάτα για κάθε στιγμή που τιμούν τον ελληνικό πλούτο. Τα ολόφρεσκα εποχικά υλικά γίνονται βάση για μια σειρά από συνταγές που ξυπνούν αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια, αλλά ικανοποιούν τις ενήλικες απαιτήσεις για μια διαφορετική δοκιμή πάνω σε γνώριμες συνταγές.

 

Colonial

 

Το brunch στο Colonial είναι μια αποκάλυψη που παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή αυτού του γεύματος με πινελιές παράδοσης όπως το προζυμένιο ψωμί, το αγνό μέλι αλλά και μια σειρά από συνταγές με φρέσκα αυγά που μαγεύουν με τη νοστιμιά της απλότητάς τους. Οι γευστικές προτάσεις συνεχίζονται όλη μέρα και σε προσκαλούν σε αυτό το υπέροχο τοπίο που συνδυάζει την αίγλη με την αλήθεια της φύσης. 

 

Στον νέο καλοκαιρινό κατάλογο θα βρεις εξαιρετικές επιλογές για τις καλοκαιρινές βόλτες όπως μια ελληνική εκδοχή της cacio e pepe με σκιουφιχτά, κρέμα γραβιέρας, πιπέρι, μανιτάρι και φρέσκια τρούφα, το ελαφρύ στήθος κοτόπουλου με ψητές baby πατάτες αρωματισμένες με λεμονοθύμαρο, λεμονάτη σάλτσα και πουρέ μανιτάρι, αλλά και το άκρως καλοκαιρινό φιλέτο ψαριού με πουρέ παστινάκι, χόρτα εποχής με μυρωδικά, φινόκιο ποσέ και σάλτσα από φον ψαριού.

 

Προορισμός για lunch break ή ένα ιδιαίτερο dinner, το Colonial έχει την αύρα της αριστοκρατικής Αθήνας και παραμένει μοναδικό από κάθε άποψη.

 

Γκολφ Γλυφάδας, Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα, 210 3420002 

www.golfprive.gr

Facebook: Golf Prive Glyfada

Instagram: golfpriveglyfada

Οδηγός Γεύσης