Το team που βρίσκεται πίσω από το ιταλικό Νolio ξέρει να κινείται άψογα και στα γευστικά μονοπάτια του street food και το αποδεικνύει με το Comet που βρίσκεται λίγα οικοδομικά τετράγωνα πιο πέρα, διανύοντας το δεύτερο καλοκαίρι του στα βόρεια.

 

Εκρηκτικοί συνδυασμοί gastro-burgers και μια σειρά από προτάσεις sharing έχουν προσγειωθεί στα Μελίσσια απευθείας από το Διάστημα και σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις και να σου μεταδώσουν space summer vibes. Όλη η φιλοσοφία του Comet βασίζεται στα original American smash burgers, με τα υψηλής ποιότητας υλικά να κάνουν τη διαφορά, σε συνδυασμό με το γεγονός πως όλες οι παρασκευές δημιουργούνται αυστηρά από τα χέρια του Comet team, από τις σος μέχρι και τα μπιφτέκια. 

 

Οι προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι έχουν ανανεωθεί με ακόμα πιο φαντασμαγορικούς συνδυασμούς. Μια καλή αρχή αποτελούν οι sharing προτάσεις, ώστε όλη η παρέα να πάρει μια πρώτη ιδέα από τις διαστημικές γεύσεις του. Mπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα αφράτα sticky pork bao buns ή τις full crispy μπουκίτσες πανέ από κουνουπίδι που θα απογειωθούν όταν τις βουτήξεις σε κάποια από τις ακαταμάχητες sauce –αποκλειστικές συνταγές από το Comet–, ενώ εξίσου νόστιμες και δροσιστικές είναι οι σαλάτες του καταλόγου, που ειδικά το καλοκαίρι είναι must συνοδευτικό. 

 

COMET
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Στο μέτωπο των μπέργκερ τώρα, οι επιλογές είναι πολλές και όλες έχουν ένα twist που τις κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Ξεχωρίζει το ανάλαφρο Chicken Avocado Burger με αφράτο potato bun, μπιφτέκι κοτόπουλο, avocado, τσένταρ, μπέικον, καραμελωμένο κρεμμύδι και shack sauce, αλλά και το εμβληματικό, όπως και το όνομά του, Grand Burger με διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, pulled pork, διπλό τσένταρ, πίκλα αγγούρι, coleslaw, ranch sauce και spicy buffalo sauce, αφιερωμένο σε δυνατούς foodies. Άλλωστε, το Comet έχει κάτι για τον καθένα και γίνεται και φέτος καλοκαιρινό στέκι που σε μεταφέρει στον δικό του πλανήτη γεύσης και αυθεντικής American απόλαυσης.

 

Σωκράτους 3, Μελίσσια, 210 7001407

Instagram: Comet Street Gourmet

Οδηγός Γεύσης