Το Drunky Goat ήρθε για να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Ένα wine bar είναι ένας χώρος αφιερωμένος στο κρασί, που οι γεύσεις απλώς το αναδεικνύουν περισσότερο και όχι το αντίστροφο. Θυμάσαι κάποτε που πηγαίναμε σε μια καλή ταβέρνα για να απολαύσουμε κρασί της; Ε, πάρε αυτό το συναίσθημα, βάλ’ το σε ένα προσεγμένο περιβάλλον, όπου παντρεύεται ο βιομηχανικός σχεδιασμός με τις vintage λεπτομέρειες, και έχεις το νέο στέκι των wine lovers.

 

Στο Drunky Goat θα βρεις μια λίστα από ετικέτες του εγχώριου αμπελώνα που σε πάνε πέρα από τα συνηθισμένα και παρουσιάζουν τις ελληνικές ποικιλίες στα καλύτερά τους. Είτε είσαι γνώστης είτε όχι, είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει μέσα από μια οινογνωσία που σε ταξιδεύει στα καλύτερα terroir της χώρας μας. Τα ειδικά διαμορφωμένα wine tasting kits και τα ενημερωτικά βιβλιαράκια που έχει ετοιμάσει η ομάδα του Drunky Goat γίνονται οδηγός σε αυτό το ταξίδι, ενώ οι ίδιοι οι άνθρωποί του είναι πάντα διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τον μαγικό κόσμο του κρασιού.

 

Drunky Goat
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Για να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο αυτή την εμπειρία, ο κατάλογος προτείνει συνοδευτικές γεύσεις που αναδεικνύουν κάθε οινικό προφίλ όπως του ταιριάζει. Ιδιαίτερες ποικιλίες ελληνικών τυριών και αλλαντικών, νόστιμες μπρουσκέτες με premium υλικά και το εντυπωσιακό drunky platter που θυμίζει μπουγάδα αλλαντικών δημιουργούν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία με πρωταγωνιστή πάντα το κρασί που προσφέρεται σε μπουκάλι, ποτήρι ή ακόμα και σε take-away. 

 

Η εμπειρία αυτή είναι ό,τι καλύτερο για να τελειώσεις τη μέρα σου μετά τη δουλειά, σε μια απογευματινή βόλτα. Άλλωστε, το Drunky Goat είναι ιδανικό after office στέκι που σε ξεκουράζει στην οικεία του ατμόσφαιρα και σε κάνει να νιώθεις από την πρώτη στιγμή ότι βρίσκεσαι στο σπίτι ενός καλού φίλου που ξέρει από κρασί. Αυτός ο φίλος έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για να δοκιμάσεις μαζί του εκλεκτές ετικέτες χωρίς την επισημότητα της οινογνωσίας αλλά με όλη την απόλαυση που προσφέρει ένα καλό κρασί. Αν, πάλι, θέλεις να δώσεις εκεί το βραδινό σου ραντεβού, καλύτερα να κάνεις κράτηση online, γιατί μπορεί να μη βρεις τραπέζι.

 

Drunky Goat
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Κι επειδή είναι σίγουρο ότι εδώ θα βρεις το κρασί που θα λατρέψεις, το Drunky Goat έχει και μια ταυτότητα κάβας που σημαίνει ότι μπορείς να αγοράσεις όποιο μπουκάλι θέλεις για το σπίτι ή για να το προσφέρεις ως δώρο. Ένα wine bar τόσο αυθεντικό που θα σε κάνει οινόφιλο από την πρώτη στιγμή.

 

Ναυάρχου Νικοδήμου 5, 210 3319966

Instagram: drunky_goat

drunkygoat.com

Οδηγός Γεύσης