Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε συνεχώς κάτι καινούργιο στην καλοκαιρινή αθήνα. Το Elysium Athens Rooftop είναι το νέο entry του κέντρου που μόλις «προσγειώθηκε» στον 7ο όροφο του Elia Ermou Athens Hotel και θα σε μαγέψει! Σε έναν χώρο με μοναδική αισθητική και εντυπωσιακή θέα που ξεχωρίζει για τον μινιμαλισμό και τη γήινη αύρα του θα σε υποδεχτεί μια χαμογελαστή ομάδα με εξαιρετική ευγένεια, προσφέροντας μια ολοήμερη γευστική εμπειρία.

 

Οι συνταγές του καταλόγου είναι εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση, αλλά με μια σύγχρονη γαστρονομική προσέγγιση. Ο σεφ Λεωνίδας Βρακάς, με οδηγό την αγάπη του για την παραδοσιακή κουζίνα, ανανεώνει τις κλασικές γεύσεις, χρησιμοποιώντας μόνο τις καλύτερες και φρέσκες πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς. Το ανανεωμένο μενού περιλαμβάνει πιάτα που θα ξυπνήσουν γευστικές μνήμες, όπως τα χοιρινά παϊδάκια «κοντοσούβλι» με τζατζίκι από μαύρο σκόρδο και τηγανητές πατάτες και τα σκιουφιχτά καρμπονάρα, με χοιρινά μάγουλα και τυρί Νάξου. Η γαστρονομική εμπειρία ολοκληρώνεται με εξαιρετικά επιδόρπια, όπως το cheesecake με φιστίκι Αιγίνης.

 

Elysium Athens Rooftop

 

Από το μπαρ, μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικά signature cocktails όπως το Elysium Zombie, ελληνικό κρασί από μια εκλεκτή wine list και άλλα ποτά υψηλής ποιότητας. Το Elysium Athens Rooftop είναι ιδανικό σημείο για να διοργανώσεις το δικό σου ιδιωτικό δείπνο δίπλα στο τζακούζι, προσθέτοντας μια αθηναϊκή αίγλη στις πιο προσωπικές στιγμές σου. Κορυφαία επιλογή και για επαγγελματικές συναντήσεις, after work εξόδους και εταιρικές εκδηλώσεις, αυτός ο χώρος σού προσφέρει πάντα έναν καλό λόγο για να βρεθείς στον τελευταίο όροφο του Elia Ermou Athens Hotel, απολαμβάνοντας ξανά και ξανά την απαράμιλλη αισθητική του και μια κορυφαία γαστρονομική εμπειρία.

 

Ερμού 15-17, 105 63, 210 3250100

elysiumathensrooftop.com 

Email: [email protected]

Οδηγός Γεύσης