8.5.2014 | 11:48
Οι κ.κ. Δημήτρης Χατζηνικολάου και Χριστόφορος Πέσκιας υποδέχονται την Οινοποιία Σκούρα σε ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσης στο Κλίμα Κλήμα την Κυριακή 11 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ.
Και αυτή τη βραδιά θα αλλάξουμε το κλίμα δοκιμάζοντας:
Καρπάτσιο λαβράκι με σάλτσα πιπεριάς κέρατο, συνδυασμένο με το Μοσχοφίλερο Σκούρα (2013).
Σαρδέλα τυλιγμένη σε αμπελόφυλλο με πέστο πράσινης ελιάς συντροφιά με το Άκρες Ροζέ (2013).
Φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε μαυροδάφνη, παρέα με το Πόρτες Ερυθρό (2011).
Ο Μέγας Οίνος (2010) θα συνοδέψει την μοσχαρίσια Ταλιάτα με σάλτσα από το ίδιο κρασί.
Και για το τέλος, Γκανάς σοκολάτας με μαριναρισμένα σύκα Ταξιάρχη. Θα τη συνδυάσουμε με το λικέρ Τentura από τη RΟΟTS.