Αυτό το καλοκαίρι έχεις ακόμη έναν λόγο για να βρεθείς σε αυτήν τη μικρή Κυκλάδα. Εκτός από τα καταγάλανα νερά, τις μαγικές παραλίες και τη νόστιμη τοπική κουζίνα που χρόνια γοητεύει, η Αντίπαρος απέκτησε έναν χώρο εστίασης που έλειπε από το νησί. To Εpos Burgers άνοιξε τον Ιούνιο στην κεντρική πλατεία του νησιού όπου πια, εκτός από τα μπαράκια και τα καφέ, βρίσκουμε και αυθεντικό, ζουμερό και με τη σωστή κρούστα και πάχος smash burger.
Στο Epos Burgers, καθημερινά από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 4:30 το πρωί, ωράριο ταιριαστό με τη γεμάτη ζωή και ξενύχτηδες Αντίπαρο, τρώμε το κλασικό μπέργκερ με δύο smashed μοσχαρίσια μπιφτέκια, τυρί, κέτσαπ και πίκλες, και το House Special με τη μυστική σος. Το μενού έχει φυσικά και πατάτες τηγανητές – και κάπου εδώ τελειώνει.
Όλα ξεκίνησαν από μια στοχευμένη ιδέα τεσσάρων ανθρώπων. Ο Θανάσης Πανουργιάς και ο Λέων Οικονομίδης, συνιδιοκτήτες του εστιατορίου-μπαρ Bardot στην Αντίπαρο, συνεργάστηκαν με τον σεφ Γιάννη Σαπουντζή και τη σύζυγό του Φιλιώ Μπουρνά, ιδιοκτήτες του εστιατορίου Sapou σε Αντίπαρο και Αθήνα. Άντλησαν έμπνευση από το Supernova του Λονδίνου, το Dumbo στο Παρίσι και το Gotham Burgers της Νέας Υόρκης, μέρη γνωστά σε όλο τον πλανήτη για τα μπέργκερ τους.
Στην ερώτηση γιατί επέλεξαν ένα μικρό μενού, ο σεφ Σαπουντζής απαντά πως ήθελαν όλη η προσοχή τους να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο προϊόν και να το παρασκευάζουν όσο καλύτερα γίνεται, με τα πιο ποιοτικά υλικά και τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες που μπορούν να βρουν. Kαι αυτή τους η έμπνευση έγινε πράξη στην Αντίπαρο.
Αντίπαρος, 840 07
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0