Έτσι φτιάχνεται το καλύτερο cake της Νέας Υόρκης
Στο Ovenly, το αλμυρό και το γλυκό βρίσκουν την ιδανική ισορροπία
Το Ovenly, μικροσκοπικό ζαχαροπλαστείο στο Brooklyn, φτιάχνει σύμφωνα με το New York Magazine το καλύτερο cake της Νέας Υόρκης. Το γλυκό συνδυάζει στρώσεις βανίλιας και αλατισμένης καραμέλας, βρίσκοντας την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στο αλμυρό και το γλυκό.
Η ιδιοκτήτριες του ζαχαροπλαστείου, Agatha και Erin, αποφάσισαν να μετατρέψουν το χόμπι τους σε κανονική δουλειά ανοίγοντας το μαζί το Ovenly το 2010. Έκτοτε έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, έχουν εκδώσει βιβλίο και έχουν-μέσα στον τελευταίο χρόνο- επεκταθεί σε δύο καινούριες τοποθεσίες.