Φεστιβάλ γευσιγνωσίας ελληνικής δημιουργικής κουζίνας
Τις Δευτέρες στο Artisanal στην Κηφισιά
Ένα «φεστιβάλ γευσιγνωσίας ελληνικής δημιουργικής κουζίνας» «τρέχει» τις Δευτέρες στο Artisanal στην Κηφισιά. Ο σεφ του εστιατορίου Δημήτρης Δημητριάδης έχει την επιμέλεια και προτείνει τέσσερις σεφ εκπροσώπους της νέας ελληνικής κουζίνας, οι οποίοι υπογράφουν τα προσωπικά τους μενού με τη δική τους εκδοχή για τη σύγχρονη ελληνική γεύση. Από την κουζίνα του Artisanal έχουν περάσει ήδη η Κωνσταντίνα Φάκλαρη (Αigialos Hotel, Σαντορίνη) και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Domotel Kastri Hotel), ενώ έπονται στις 8 Φεβρουαρίου ο Σταμάτης Μαρμαρινός (Posidonion Grand Hotel, Σπέτσες) και στις 22 Φεβρουαρίου ο Άλεξ Τσιοτίνης (εστιατόριο CTC, Aθήνα). Η τιμή ανά άτομο είναι 45 ευρώ.
Artisanal, Zηρίνη 2, Κηφισιά, 6936 144744