Το Flamingo ετοιμάζει μεξικάνικο brunch για το Σαββατοκύριακο
Αυγά με chorizo, σπιτικά churros και πικάντικες μαργαρίτες στο Παγκράτι
Το Flamingo αναζητά συνεχώς νέους προορισμούς και αυτή τη φορά μας πάει Μεξικό. Το καινούριο στέκι του Παγκρατίου θα κάνει την ιδέα του brunch να ακουστεί ακόμα καλύτερη τα πρωινά του επόμενου Σαββατοκύριακου (17 και 18 Φεβρουαρίου) σερβίροντας ό, τι ακριβώς ζητάει ο οργανισμός μετά από hungover, ή μετά από πρωινό τρέξιμο ή αφού σηκωθείς απ’ το κρεββάτι στις δύο το μεσημέρι.
Τα αυγά γίνονται καλύτερα με λουκάνικο chorizo, mole και τηγανητές πιπεριές padron (8 ευρώ). Το μενού θα έχει ακόμα: arepas με σιγομαγειρεμένη πανσέτα, pico de gallo και jalapeno mayo (9 ευρώ), γκουακαμόλε με νάτσος και λιωμένο cheddar (7 ευρώ) και empanadas με μοσχαρίσιο κιμά, μυρωδικά και ντιπ γιαουρτιού (9 ευρώ).
Τα κοκτέιλ έχουν επιμεληθεί οι bartenders Μάριος Ηλιόπουλος και Δημήτρης Ρούσσος και θα έχουν βάση την τεκίλα και το mezcal. H Tommy’s Spicy Margarita ακούγεται καλή για ξεκίνημα (με τεκίλα, mezcal και αγαύη αρωματισμένη με chili). Άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές: Paloma με τεκίλα, lime, μαύρο αλάτι Χαβάης, γκρέιπφρουτ (7 ευρώ), Bahamas με τεκίλα, mezcal, μαστίχα, shrub από παντζάρι και bitters σοκολάτα (9 ευρώ).
Για το τέλος θα έχει και χειροποίητα churros με σοκολάτα τόνκα και dulce de leche (5 ευρώ).
Info
Flamingo, Ευφράνορος 22 & Κρησίλα, Παγκράτι
Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Φεβρουαρίου| 11.00 - 18.00
Κρατήσεις: 211 410 4639